Incearca sa te mai linistesti: cere-ti scuze de la colegi, daca ia-i suparat(stiu ca e foarte greu, dar ce nu face omul pentru o medie buna)...si la ore incearca sa raspunzi cat mai mult, sau macar sa fii foarte linistit mai ales cand ai ora cu dirigintele/diriginta arata ca te-ai "cumintit"...
Frate nu mai fac ore in care sa ma "cumintesc" problema e ca trebuie sa ma ocup maxim pana luni, hai marti, iar ore nu mai fac, caci nu am nevoie, fac numai cei corigenti, iar eu am medii peste 8 la toate doar purtarea care mi-ar putea strica un an al naibii de bun,
Felicitari pentru celelalte medii, cat despre media la puratare, nu stiu...roaga-te de dirig/diriga sa ti-o schimbe... promite-le ca la anul vei fi muuuuult mai cuminte si ca nu vor regreta la anul' ca ti-au marit-o.
Bafta multa, succes!
Mdea usor de zis greu de facut, am un orgoliu si-o mandrie... dar mz, am nevoie mare
Cred ca stiu cum eee...
Dar inceara totusi sa sari peste...fa si tu un sacrificiu pentru viitorul tau
Si sa stii ca nu te umilesti..doar e o cauza nobila...si e cu privire la tine si la viitorul tau, nu?
Corect, ai dreptate, stiu ca asta e calea cea buna, dar stiu ca daca fac asta n-o sa mai ma pot uita in oglinda multa vreme, si o sa ma simt atat de prost
Curaj...incercarea moarte n-are... Daca ti-e atat de greu, gandeste-te cum ar fi daca ai ramane repetent.
Bafta multa! si curaj!