Pai, am cateva ideei. Ok, deci ce ai zice daca pentru inceput i-ai scrie o poezie si i-ai face o felicitare. Apoi pe langa asta ai putea sa ii dai un buchet de flori si nu stiu, poate ceva sculptat in lemn, un fel de talismat pe care sa poata sa il ia cu ea peste tot- sau ceva in genu balansoarului pe care i la-i facut cadou bunicului tau. P.S transmite-i la multi ani si din partea mea.
Un portofel de dama clasic, cu poza ta in compartimentul pentru acte, sa-l poarte mereu cu ea.Multa sanatate mamei tale si multi ani!
Buna! Ia-i un buchet frumos de flori sau o floare deosbita in ghiveci, pregateste-i un tort sau si mai bine impreuna cu toata familia pregatiti-i o cina cu mancarea ei preferata, prajituri, tort, sampanie etrc si cumpara-i un lcuru care crezi ca i-ar placea ei sau care si-l doreste de mai mult timp, care are legatura cu hobbyurile ei etc. Poti opta pentru un parfum, un colier de perle, o bratara din aur sau argint, o poseta eleganta de piele naturala, o rochie eleganta in culoarea care ii place ei, o esrarfa chic din matrase naturala cu un imprimeu deosebit etc. la multi ani fericiti mamei tale!
Poate iti place vreo bijuterie personalizata de aici, au si felicitari pentru mame http://www.bijuterii-personalizate.ro
Heii.
Ar fi ok ca să îi iei un buchet cu flori, asta dacă îi plac florile, sau să îi iei un parfum, asta dacă folosește. încearcă să te gândești la preferințele mamei tale.
Altă sugestie ar fi să îi transformi ziua într-una minunată, să o ajuți la treabă, sau să îi faci un masaj de relaxare ( poate e mai ciudat, dar mamei mele îi convine ).
Take care! :*
anonim_4396 întreabă:
cristina_3299 întreabă: