| Mazarro a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor sad Problema mea e urmatoarea:
Am vorbit cu o fata 2 luni la telefon.totul a fost ok, aveam aceleas gusturi, ne potrivream.cu cateva zile inainte sa ne vedem ea si-a facut prieten sad iar de atunci s-a schimbat radical...nu imi mai raspunde nici la sms-uri la nimic.sad Ei bine am reusit sa ma vad cu ea, si pur si simplu m-am indragostit de ea la prima vedere insa nu i-am zisstraight face Dupa ce ne-am vazut a plecat in italia si a venit pe 8 sept. iar de atunci ii dau zi de zi sms-uri insa nu imi raspunde sad azi am reusit sa vorbesc cu ea putin la telefon insa nu prea mult sad O prietena de-a mea a vorbit cu ea si a intrebat-o ca daca s-ar desp de pr ei.ar reincepe sa vorbeasca cu mine... Ce imi recomandati sa fac?sad tinand cond ca sunt MORT dupa ea si i-am si zis asta in sms-uri si cat am vorbit azi putin la telefon

3 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te vezi cu ea fata-n fata si sa discutati problema fara nici un fel de timiditate! o intrebi ce crede despre tine si daca simte ceva pentru tine! Ii spui ca iti place de ea enorm ca te-ai indragostit de ea si daca "s-ar putea sa existe ceva intre voi mai mult decat prieteni"Si daca iti da un raspuns negativ cel mai bine ar fi sa nu o mai cauti o vreme pana dispare toata eforia asta numita "dragoste"Si iti zic sincer nu o mai stresa zilnic cu atatea sms ca te crede disperat! Mult noroc in continuare!

| 45tibi a răspuns:

Posibil sa nu te placa si sa te evite, cine stie, daca nu e o persoana care sa-ti spuna in fata ceea ce simte nu ai ce sa ii faci,

| Ad3yana a răspuns:

Eu ti-as spune sa ii acorzi un pic de spatiu si sa o lasi si pe ea sa faca pasuri sa vina la tine. asta daca vrei sa vezi daca si ea este 'moarta' dupa tine si sa te convingi daca merita sa fii 'mort" dupa ea.