| MariaDiana03 a întrebat:

Am nevoie urgenta de un sfat...
Am 15 ani, si maine am banchetul. Mi-am luat o rochie care imi vine pana la genunchi, insa de la genunchi pana jos, pe picioare, e grav laughing Ceea la ce ma refer, e ca am par pe picioare. Dar problema este ca mama nu ma lasa sa ma rad pe picioare. Am insistat de multe ori, dar ea spune ca "e prea devreme de la 15 ani". Daca nu ma rad pe picioare, o sa ma fac de ras la banchet... Nu stiu ce sa ii mai spun. Daca o fac pe ascuns tot va observa si va fi si mai rau laughing Aveti niste idei despre cum imi pot convinge mama? Multumesc happy

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| devilshelp a răspuns:

Eu ma fac pe picioare de la 12 ani si la 15 ani e devreme? laughing Poti sa incerci sa iti iei dresuri prin care sa nu se vada parul, oricum in sala va fi mai intunecat banuiesc. Vorbeste cu ea si spune-i ca ti-e rusine sa mergi cu ditamai parul pe picioare ca pana la urma esti si tu fata. Incearca sa nu ii dai exemple pe x si y ca se enerveaza mai tare si zice ca vrei sa te faci doar din cauza ca s-au facut si ele. Succes!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La 15 e devreme serios? Du-te ma fata si epileaza-te pe picioare, e banchetul tau e normal sa arati cat mai bine si sa te simti bine, parca o incomodeaza pe maica-ta ca-ti razi niste fire de pe picioare, pe bune daca le inteleg.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai bine ia-ti niste ciorapi opaci

| 11ani a răspuns:

Pai mai bine ai incerca o crema. Cred ca e mai ok drcat sa te razi