| Nebunatica101 a întrebat:

Am o intrebare.Acum cateva luni am facut de serviciu cu in baiat.Mi-a placut de el chiar de atunci si sunt sigura ca si lui ii places, dar eu minteam pe toata lumea ca nu-l plac(am fost proasta). Cred ca m-a placut in continuare cateva saptamani.Eu Inca il plac, dar nu stiu daca el ma mai place. Iarna abia s-a terminat.In curtea sc se facuse gheata si ne dadeam toti pe ea, iar eu cadeam si ma ridica mereu.Venea pe la spatele meu si ma sparia etc. Dupa ce s-a topit gheata nu a mai vb cu mine si eu credeam ca nu ma place.Insa toate fetele imi zic ca ma place, ca se uita mereu la mine si altfel fata de cum se uita la ceilalti.
Am o prietena si m-a lasat sa vb cu el de pe Facebook ei fara ca el sa stie ca sunt eu.Crezand ca vb cu fata aia intreba ce fac, i-a zis sa ma salute etc. dupa l-am intrebat daca ii plc de mine si a zis ca da dar nu vrea ca sa aflu(credea ca sunt prietena mea) dar a doua zi i-a zis acelei fete ca a glumit iar eu am auzit....insa toate fetele m-au innebunit ca ii place de mine insa eu nu stiu ce sa cred.voi ce credeti?
Nu rasp daca vreti sa faceti baza!
Dau funda la cel mai bun raspuns! plzzzzz!

2 răspunsuri:
| Denisa09Ax a răspuns:

Vorbeste cu el si iti vei da seama daca te place.
Daca te place cu adevarat, dupa el te va baga in seama.

| Caranfil a răspuns:

Vorbeste cu el.Eu cred ca te place.Baga-te in vorba cu el si o sa iti dai seama daca te place sau nu