| EllenutzZ a întrebat:

Am o intrebare am vazut pe facebook ceva de genul la comentarii:♫╔♥╗░░░░░░░╔♥╗░ ░╔♥╗░░░✮♥✮░╔♥════╗ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥ ░░✮♥✮░░║♥╔═══╝ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥ ░✮♥✮░░░║♥║░░░░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥ ✮♥✮░░░░║♥╚══╗░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥ ♥✮░░░░░║♥╔══╝░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥ ✮♥✮░░░░║♥║░░░░ ♫║♥╚════╗░░║♥║░░║♥ ░✮♥✮░░░║♥╚═══╗ ♫╚♥═════╝░░╚♥╝░░╚♥ ░░✮♥✮░░╚♥════.
Cum pot face si eu asta si pe ce program. Funddaaa!

Răspuns Câştigător
| pelivanvasil a răspuns:

░╔♥╗░░░✮♥✮░╔♥════╗asa poti il pui la comentarii si cu sageata pui unde pana unde vrei sa stergi si apoi scrii ce vrei tu░░║♥�� �░✮♥✮░░░║♥║░░░░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥�� �✮♥✮░░░░║♥╚══╗░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥�� �♥✮░░░░░║♥╔══╝░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥�� �✮♥✮░░░░║♥║░░░░ ♫║♥╚════╗░░║♥║░░║♥�� �░✮PRIMESC TE ROG O FUNDA? P♫╚♥═════╝░░╚♥╝░░╚♥�� �░░✮♥✮░░╚♥════.

2 răspunsuri:
| pelivanvasil a răspuns:

░╔♥╗░░░✮♥✮░╔♥════╗ ♫║♥FUNDA♥�� �░░✮♥✮░░║♥╔═══╝ ♫║♥║░FUNDA PLZ░░║♥║░░║♥�� �░✮♥✮░░░║♥║░░░░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥�� �✮♥✮░░░░║♥╚══╗░ ♫║♥║░░░░░░░║♥║░░║♥�� �♥✮░░░░░║♥╔══╝░ ♫║♥║░░░░░░░║♥cu sageata dai unde vrei sa scrii si stergi o parte iar apoi scrii ce vrei ♫║♥╚════╗░░║♥║░░║♥�� �░✮♥✮░░░║♥╚═══╗ ♫╚♥═════╝░░╚♥╝░░╚♥�� �░░✮♥✮░░╚♥════. UITATE IN POZA

| EllenutzZ explică:

Sau:░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀