| GanderMan a întrebat:

Hey TPU,am o intrebare care se adreseaza baietilo,dar si fetelor daca vor sa raspunda.

Astazi ma tot bate la cap un prieten sa ma duc sa cunosc o fata si sa vorbesc cu ea,si bla bla bla.Faza este ca eu chiar nu am chef de asa ceva si nici nu am habar ce sa vorbesc cu ea. Aveti niste idei de intrebari/subiecte de discutie,orice, orice m-ar putea ajuta.Stiu ca este penibila faza asta,dar chiar nu stiu acuma.

Deci pentru cei care vor sa raspunda cu :"Si intrebarea unde/care este?",pai intrebarea ar fi : Aveti niste idei de discutie/intrebari pentru o fata? (Hai ca ati inteles eu ce vreau sa zic, nu mai stiu cum sa va explic.Ca sa intelegeti mai bine cititi martea de sus a acestei intrebari)

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| nicu69 a răspuns:

Salut /..ar fi bine sa cunosti fata nu stiu vorbeste cu ea ca si cu prietenul tau intreab-o orice. despre vreme d=. la ce liceu este sau chestii de genu mai spune si cate o gluma fa-o sa rada dar nu intrece masura o sa arati penibil. si spune-i complimente multe complimente. Gen: imi plac ochii tai laughing succes Funda :?

0 răspunsuri: