| Oto1515 a întrebat:

Am o intrebare :cum as putea fi o bad girl sar fara sa intru in prea multe probleme? Adica sa atrag atentia, sa fiu remarcata si sa nu mai fiu atat de invizibila!

6 răspunsuri:
| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Fi tu insati nu incerca sa fi altcineva, fi ceea ce esti tu cu adevarat...E cel mai bine asa!happy

| NoRestForTheWicked a răspuns:

Vrei sa fi remarcata si sa atragi atentia? Nimic mai simplu! Data viitoare iti dai jos hainele de pe tine si te comporti normal, pun pariu ca o sa fi centrul atentiei. big grin
Bafta!

| ellena99 a răspuns:

Pai daca vei fi o "bad girl" nu va fi bine deloc.Fi tu insati.Incearca sa te comporti frumos cu persoanele din jurul tau, doar asa vei fi remarcata, oamenii vor spune "da, este chiar de treaba" si este mult mai bine asa. Sper ca ti-am fost de ajutor.happy

| aFurisit a răspuns:

Sa-ti schimbi numele din oto1515 si BadGirl si ai rezolvat cu totu` whistling

| Dany3l16 a răspuns:

Poi cum sa iti spui daca vrei sa fi o fata rea nu trebuie neaparat probleme sa fi mai nesuferita si sa te pui bine cu fetele mai populare. Dar ca sa faci asta cel mai usor trebuie sa ai bani ca, cam asta conteaza in Romania decat baniii... Sper ca te-am ajutat! bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti atrage atentia si sa fii remarcata prin multe alte chestii mult mai normale decat sa fii o "bad girl".