| careestefazafrate a întrebat:

Hey TPU, am o întrebare, cum îmi dau seama că ceva este doar în mintea mea? Eu am probleme în a distinge scenariile din mintea mea, de multe ori confund lumea reală cu ce-i în mintea mea. Să vă dau un exemplu, când cineva răspunde la mesajul unei persoane, dar mie nu-mi răspunde când ii scriu, am impresia ca omul ala are ceva cu mine.

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu lasa imaginatia sa-ti distorsioneze realitatea, gandeste logic ce se poate intampla cu adevarat intr-o situatie anume, si nu lua totul personal, fii relaxat si lasa-le sa curga, nu trebuie sa gasesti motive si explicatii la absolut tot ce se intampla in jurul tau.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Hey TPU, am o întrebare, cum îmi dau seama că ceva este doar în mintea mea? Totul dar absolut totul din viața ta, este doar în mintea ta. Ce nu este în mintea ta, nu are valoare pentru tine. În cazul concret la care te referi, aceea nu este o impresie ci o interpretare. Sari de la un fapt, el nu îți răspunde, la o concluzie nebazată pe fapte, că el are o problemă specială de relație cu tine.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca e vorba doar de tine si confuzia dintre real-imaginar, atunci da, ciupitul poate fi util, cum a spus Mihai.Insa cand sunt implicati si altii nu e nevoie sa iti faci tot felul de scenarii. Exemplul dat tine de perceptia relatiilor cu ceilalti si trebuie doar sa vorbesti deschis cu acea persoana, sa afli care-i treaba.

| Hyperion7 a răspuns:

Situația pe care tu ai descris-o e oarecum normala, toți pățim macar odată în viața ceea ce tu ai spus.
Cât despre cum distingi scenariile, simplu, te piști sa vezi daca ești acolo sau ești în mintea ta.Suna nebunește, dar nu e.
Deci nu te mai îngrijora in acesta privința!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul pas pentru a-ți da seama, l-ai făcut, prin faptul că acum conștientizezi că totul e doar in mintea ta.
Eu cred că tu iei prea personal lucrurile și de aceea percepi că ceilalți au ceva cu tine.