E un nesimtit si un mincinos! Ce iit propun?
Iti propun sa iei legatura cu el, sa ii spui ca ai vrea sa va revedeti pe ascuns, va revedeti de cateva ori, ca si cum ati fi impreuna, apoi ii spui tu ca nu mai poti sa fi cu el din cauza catelului tau! Si il lasi asa, balta! Sa se invete minte ca cine isi bate joc de tine, se arde!
Incearca sa discuti cu el, si sa nu-i cazi in plasa ca,, nu ma mai lasa parintii,, nu e o scuza foarte buna. (Asta daca nu e a 8a si il stresezi cu telefoanele) In general baietii adopta scuze de genu' doar ca sa nu te simti prost si sa suferi. Am patit-o si eu, incearca sa-l suni si sa il intrebi mativul real pentru care v-ati despartit, nu esti proasta si nu te lasa calcata in picioare de un simplu fost iubit
Clar scuza lui nu e una buna ..si crede-ma, dupa 2 luni de relatie nu prea poti sa spui ' te iubesc '. decat daca e dragoste la prima vedere ( da' nu prea cred. ) si nu cred ca un baiat face ce spune mama si tata cand e legat de ' dragoste '. Dupa parerea mea, lasa totul de domeniul trecutului si mergi pe burta nu are rost sa-ti bati capu' cu acest gen de persoane ..asta este doar simpla mea parere. mai departe faci cum consideri tu. O seara buna :*
Ca e scuza buna sau nu, tipul nu mai vrea sa fie intr-o relatie cu tine... Se mai intampla.