anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare... daca iubitul meu s-a despartit de mine cu scuza ca nu il mai lasa parintii ce ar trebui sa fac?

Sa va povestesc totul... Deci :

Eram la ziua lui si ma saruta si imi spunea ca ma iubeste ( dupa 2 luni din relatia noastra ) si parintii lui mi-au spus ca sunt o draguta si ne-au vazut si impreuna si ei stiu de existenta mea in viata lui dar ziua urmatoare el s-a despartit de mine cu acea scuza. Ce sa fac? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

E un nesimtit si un mincinos! Ce iit propun? devil
Iti propun sa iei legatura cu el, sa ii spui ca ai vrea sa va revedeti pe ascuns, va revedeti de cateva ori, ca si cum ati fi impreuna, apoi ii spui tu ca nu mai poti sa fi cu el din cauza catelului tau! Si il lasi asa, balta! Sa se invete minte ca cine isi bate joc de tine, se arde!

5 răspunsuri:
| nightwish12356798 a răspuns:

Incearca sa discuti cu el, si sa nu-i cazi in plasa ca,, nu ma mai lasa parintii,, nu e o scuza foarte buna. (Asta daca nu e a 8a si il stresezi cu telefoanele) In general baietii adopta scuze de genu' doar ca sa nu te simti prost si sa suferi. Am patit-o si eu, incearca sa-l suni si sa il intrebi mativul real pentru care v-ati despartit, nu esti proasta si nu te lasa calcata in picioare de un simplu fost iubit

| nenope a răspuns:

Clar scuza lui nu e una buna ..si crede-ma, dupa 2 luni de relatie nu prea poti sa spui ' te iubesc '. decat daca e dragoste la prima vedere ( da' nu prea cred. ) si nu cred ca un baiat face ce spune mama si tata cand e legat de ' dragoste '. Dupa parerea mea, lasa totul de domeniul trecutului si mergi pe burta laughing nu are rost sa-ti bati capu' cu acest gen de persoane ..asta este doar simpla mea parere. mai departe faci cum consideri tu. O seara buna :*

| ascovit a răspuns:

Ca e scuza buna sau nu, tipul nu mai vrea sa fie intr-o relatie cu tine... Se mai intampla.

| Dackvareder123 a răspuns:

Cati ani are? In general cele spuse de el sunt folosite ca scuza...

| Elenna21 a răspuns (pentru Dackvareder123):

Are 13. Si eu la fel