Exista 3 variante :
1. Te place dar îi este frică sa recunoască.
2. Vrea sa rămâneți doar prieteni așa ca fuge de tine.
3. Ti se pare dor tie ca te evita pentru ca îl placi.
Recomandarea mea este sa vorbești deschis cu el si sa lămuriți lucrurile.
Eu nu pot vorbi cu el, pentru ce si eu il evit.Eu sunt foarte timida. Da, eu stiu ca e rau dar eu nu pot vorbi cu el, deloc.Noi suntem vecini cu el, si inainte, mama sa a spus cumva ca el ma place, dar cred ca e totul terminat, Eu cred lui ii place alta fata.Sau doar mie imi pare.Nustiu ce sa fac!
Nu te place, din contra, te evita ca sa nu ii spui in fata ca-l placi sau ceva. Aia cu `te place dar e timid` in cazul asta e cea mai proasta logica pe care am vazut-o in viata mea. Daca te placea si el incerca sa-ti scrie, nu te scotea de la prieteni. A, stai, am citit si restul raspunsului respectivei de mai jos, a mai batut-o logica de 2 ori. Cum sa ramai prieten cu cineva cand il stergi de pe retele? CUm ti se pare doar ca te evita daca te-a sters? Bai fata asta e de o inteligenta cutremuratoare. )) Nu lua de bun nimic din ce zice ca o sa te faci de ras in fata baiatului ala.
In niciun caz sa nu te duci la el sa-l intrebi de ce te-a scos NEVER EVER pentru ca vei parea disperata dupa el (asta exceptand cazul in care ati fi apropiati si te-ar scoate brusc). Daca te-a scos, sa fie sanatos, pierderea lui, tu capul sus si concentreaza-te pe treaba ta ca baieti o sa tot apara.
Daca ea pare disperata pentru ca il intreaba de ce a sters-o, atunci el nu merita atentia ei.
Eu nu cred ca a facut asta doar din motivul pe care -ai mentionat tu. Trebuie sa aiba un motiv mai intemaiat sa rupa legaturile cu ea asa brusc.
Sunt de o "inteligenta cutremuratoare" daca privesc situatia din mai multe perspective si nu ma iau dupa aparente? Atunci ce se alege din lumea asta?
Acum e la moda sa nu mai spui ce simti, ce gandesti, ci sa astepti sa treaca de la sine fara sa te obosesti sa confrunti problema, e trist.
Si poate vor mai aparea baieti, dar prima iubire nu se uita niciodata.
Ce prima iubire cand nici n-a bagat-o in seama? E un simplu baiat pe care l-a observat si i-a placut fizic sau 2-3 calitati pe care le-a remarcat din mers, nici macar nu-l cunoaste. Asa nu-i iubire, despre ce vorbim aici? E o simpla atractie. Tipul n-avea de ce s-o scoata decat daca nu e interesat de ea. De ce sa-ti pierzi timpul cu persoane carora nu le pasa de tine? Mai bine sa continui sa cauti unele care o fac, sau sa stai cu cele care o fac. E prea scurta viata sa stai dupa fundul unui fitos din asta cu asa apucaturi copilaresti.
Eu nu cred ca te place ca daca te placea vorbea cu tine nu te stergea de la prieteni.
Lasa situatia asa si resemneazate ca nu e pentru tine.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: