Ce conteaza inaltimea daca va iubiti? Daca el totusi insista, trimite-l sa faca sport, de exemplu inot sau baschet, asta numai daca nu este prea tarziu.
Nu are de ce sa-i fie rusine am prieteni in clasa foarte scunzi 1.50-1.60m si au iubite de 1.75 sau chiar mai inalte.Dar daca vrea sa se inalte spune-i si se apuce de basket handball sau sa faca tractiuni zilnic..Si in plus daca va iubiti atat de mult o sa uite ca-i scund...
Cum a spus si neutrino, inaltimea conteaza mai putin pe primul plan trebuie sa fie fericirea si buna intelegere dintr-o relatie. Totusi ar fi de dorit ca aceasta diferenta sa nu fie disproportionat de mare. Ti-as aminti de un cuplu celebru Romina Power si Albano.
Intr-o relatie conteaza doar iubirea si intelegerea inaltimea nu conteaza. conteaza sa va iubiti.
Asta imi aduce aminte de animeul lovely complex...dar nu asta conteaza, cand e vorba de iubire de fapt nu coteaza nimic asa ca lasa totul asa cum e
Ce poti sa faci asta e fizicul vostru, si eu ma simt prost ca sunt urat, dar merg inainte
M3joavdf536ndhuj837gshy24sky45nshjd întreabă:
Yuyakee întreabă: