anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare.
Mie imi place de o fata si nu stiu daca ma palce dar acum cateva luni cand a venit la ziua mea ne-am juk sticluta si a picat la ea si un invitat a provocat-o sa ma pupe si nu a refuzat si dupa acelasi invitat m-a pus pe mine sa o pup si nu a refuzat. Dar alta este problema i-am spus ca o plac si a zis ca ea nu ma place si am pus-o pe o prietena dea ei sa o intrebe daca ma place si a zis tot nu dar in aceasta seara m-am jucat cu ea si cu inca 5 copii cu polistiren(zapada artificiala) si ea numai in mine dadea cu polistirenul si cand nu mai avea polistiren in mana mi-l lua pe al meu din mana numai ca, cand mi-o lua ma lua in brate si in timpul ala mi-o lua si apropo numai la glumele mele rade eu ce sa cred? cele mai bune raspunsuri primesc fundita va rog de la o pers mai multe raspunsuri va roog si sa imi raspundeti urgent va roog muult

4 răspunsuri:
| doinitsaandronic a răspuns:

Dar ce virsta ai? Eu cred ca ea te place, dar ce tu nu stii fetele astea e una ce zic si e alta ce fac.

| Bella03 a răspuns:

-Piate la inceput nu te palcea, dar cu timpul a vazut ca esti de treaba si a inceput sa te placa.
-Mai intreab'o inca o dtaa dcaa ii place de tine. Daca da intreab-o daca vrea sa fie cu tine.winking
Bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii cum e cine loveste(in cazul tau vorbestede rau sa zicem) iubeste. Dupa mine te place.

| catalinalina a răspuns:

Pai sa o iau cu inceputul... 1) ea a refuzat ca a fost dreptul ei sa accepte sau sa refuze provocare, dar nu a refuzat cand ai fost tu provocat ca n-a avut incotro. 2) daca ea a zis de 2 ori nu, dapoi e nu si asta e. 3) numai in tine dadea ca poate numai pe tine te inimereste sau are ceva cu tine (desigur personal, probabil de la acele provocari). 4) daca nu te imbratisa nu avea cum sati ia bulgarele din mana fara sa observi. 5) si eu rad numai la glumele unui baiat ca stie cum sa le zica sa ma faca sa rad (dar asta nu inseamna ca il plac sau in caz contrar, ca zice glumele pentru toata clasa)... poti sa crezi ce vrei, dar eu ti-am zis punctul meu de vedere