Buna! Imi place de un baiat atunci cand e amuzant, politicos, dragut cu mine si cu celelalte persoane din jur...sa fie inteligent dar NU tocilar.Sa aiba simtul umorului si s-a ma placa...Doar atat. Sper ca te-am ajutat si sper din nou sa primesc Funda!
Păi în primul rând să nu arate ca şi cum ar fi în stare de putrefacţie, în al doilea rând să aibă ceva în cap, să ştie să vorbească şi să scrie corect, să fie amuzant şi să nu mă comenteze aiurea.
Simtul umorului, dar sa fie totusi cu capul pe umeri, inteligent (ar fi prea aiurea sa stai cu cineva si sa nu ai ce vorbi cu el), sincer si sa fie cat de cat dragut. degeaba e el cine stie ce frumusete daca e prost bata
Ce intrebare..mi.ai rascolit fluturii in stomac....pai cred ca tot..zambetul acela ce se conturaza de fiecare dat cand ochii lui aprinsi de iubire ii intilnesc pe ai mei..chicotul copilaresc pe care incearca sa.l ascunda cand face misto de mine..gestul lui cavaleresc s sincer cand imi saruta mana sau obrazul de noapte buna..corpul lui perfect pe care se scurg picaturi de apa..si cuvintele frumoase pe care mi le spune, dar totusi cu o subtila nota de tarie care sa ii pastreze barbatia.o ce frumoss. xoxo
Hm. Sa ma gandesc. Oare ce sa imi placa mie la un baiat? Aa da, ca vad ca ii pasa de mine.