| BoOoMbOnik a întrebat:

am o intrebare pentru voi. intr-o cura de slabire este normal ca dulciurile sa fie interzise dar am citit undeva ca daca nu ne putem abtine o inghetata este permisa din cand in cand. asa este? inghetata nu ingrasa mult? nu are multe calorii? ajutati-ma va roogg sad dau fundita

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

Inghetata nu are multe calorii.
Incearca sa eviti ciocolata, bomboanele si acadelele, ele au multee calorii.

Sper ca te-am ajutat.

5 răspunsuri:
| SloOpY a răspuns:

Acum depinde de inghetata...dar nu strica una din cand in cand...o inghetata prinde bine oricarui om
asa ca linisteste-te si du-te si mananca o inghetata dar...doar 1
bnafta:*

| Rozik a răspuns:

Buna )) uite care e faza cu dulciurile,ca sa nu te scapi intr-o zi dupa lung timp de slabire la ciocolate, inghetate si mai stiu eu ce trebuie ca atunci cind ai o pofta de lup sa ti permiti inghetata aia si sa-ti pototlesti pofta pentru ce de altfel intr-o zi nu ai sa te poti abtine si ai sa infuleci totul, o spun asta pentru ca am o amica care se foloseste de programa herbalife si acolo i se permite sa pape cidn ii este pofta dar asa cite putin (ex o inghetata si nu 2-3, sau trei bucati de ciokoloata nu imi mult) si sa stii ca a slabit deja 9 kilograme uniform i n 2 luni, eu sunt foarte fericita pentru ea, o s ane ducem sa-i cumparam garderoba noua in septembrie cind va slabi pina la 17 kg )))pa-pa sper ca te im fost de folos

| NoNameJunior a răspuns:

Buna! O inghetata pe zi nu ingrasa.doar daca mananci numai dulciuri intr-o zi te ingrasi.Bafta!

| smashboy a răspuns:

Inghetata ingrasa cel mai mult! Daca nu te poti abtine de la dulciuri gasesti www.redis.ro batoane de slabit foarte bune sunt ca ciocolata cu fibre, cereale etc si sunt si ieftine! Mult noroc!
www.redis.ro
www.redis.ro
www.redis.ro

| UchihaSasuke a răspuns:

Da intr-adevar, ai dreptate inghetata nu are multe kca dar oricum trebuie sa o consumi in cantitati mici. deciwinking dai bataiewinking