Daca vrei sa devi puternica trebuie sa ai in primul rand incredere in tine si sa nu te lasi doborata niciodata. Nu trebuie sa ii bagi in seama iar daca continua razi si tu de ei. Invinge-ti timiditatea!
Si pe mine ma respinge-au pentru ca eram "neagra" , dar acum am crescut si multa lume vrea sa fie in compania mea.
Si eu ma comport la fel ca si tine tot din cauza sa nu fiu respinsa.
Cu toate astea m-au ajutat lucrurile astea din copilarie.Am devenit o persoana educata cu cei din jurul meu, pot socializa cu tot tipul de persoane, nu imi este rusine.
Asta cred ca o sa se intample si cu tine, esti amabila si ai de castigat mult sa stii!
Eu am decat o prietena adevarata la mine in clasa si in viata, din pacate ceilalti rad de noi fiindca nu suntem ca ei si isi bat joc.Sunt o persoana emotiva si devin foarte sensibila si ma pierd, asta imi influenteaza si situatia scoalara, din cauza fricii de a fi respinsa.
Dar daca am in clasa doar o prietena adevarata cu care sunt eu insami si ceilalti isi bat joc pentru ca nu suntem sociabile si suntem timide.E normal sa vreau sa ma schimb asa fel incat ei sa ma placa si sa nu rada? Sa ma considere in alt mod decat bataia lor de joc?
Adevarat...
Si cum as putea sa ma schimb astfel incat sa nu ma pierd in noua infatisare? Sa nu pierd acea parte din mine.
Nu trebuie sa te schimbi dupa oameni trebuie sa ramai mereu la fel fiindca la facultate servici te vei intalni cu o multi si te vei schimba in functie de fiecare? trebuie sa fii naturala.
Daca tu te simti bine glumesti esti sigura pe tine si stii ce vrei oamenii adevarati te vor aprecia.
Daca vrei sa devi puternica trebuie sa ai in primul rand incredere in tine si sa nu te lasi doborata niciodata. Nu trebuie sa ii bagi in seama iar daca continua razi si tu de ei. Invinge-ti timiditatea!
Din punctul meu de vedere nu este normal sa te schimbi pentru altii.Cel mai bine ar fi sa gasesti un grup de fete cu care sa te intelegi si sa nu iti pese de parerea altora.P.S. Ai grija la persoanele pe care le alegi sa iti fie aproape. Fi prietena cu cei care au acelasi temperament si caracter cu tine.Si eu am patit aproape la fel, dar acum mi-am gasit niste prietene adevarate si nu ne pasa parere celorlalti