| Tugurel_Ana_1989 a întrebat:

Hey tpu...am o mare, mica problema :mama mea este mai dura(nu ii plac imbratisarile si pupicii)ma rog tata lucreaza in strainatate...mama nu e de acord cu stilul meu vestimentar (ex bascheti si fust, poate chiar si sapca)ma rog stiu ca e un pic ciudat dar asa sunt eu, pe strada ma lasa dar la scoala nu am voie nici cu maieuri de vara!/pantaloni scurti etc.
putin ajutor?

4 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Bună!
Păi,în această privinţă are dreptate şi mama ta. La şcoală nu te poţi duce cu pantaloni scurţi sau maiou... Nu e ok,nu eşti "decentă", să zicem aşa. Dar, la faza cu bascheţi şi fustă îi poţi explica mamei că aşa eşti tu şi nu te poate schimba, spune-i şi tu că înveţi bine etc, dar stilul chiar nu ţi-l poţi schimba, pentru că asta te reprezintă, asta îţi place.
Baftă!

| Mihailescuioana29 a răspuns:

In primul rand explica-i mamei tale ca asa te simti tu bine, imbracata in astfel de haine, si te va intelege. Dar totusi mama ta are dreptate, la scoala nu trebuie sa te imbraci extravagant, trebuie sa ai o vestimentatie decenta.

| MtfkRebekah a răspuns:

Cred ca ii e doar foarte dor de tata tau si incearca sa aiba grija de tine cat pentru amandoi. Ma rog, asta pare la prima vedere. Incearca sa fie autoritara cat sa nu apuci un drum rau, vede cum cresti si usor usor devii o adevarata domnisoara, e normal sa se ingrijoreze. Poti in loc de pantaloni scurti la scoala sa iei unii trei-sferturi. si ca sa nu te mai certi cu ea din cauza maieurilor, iti poti lua tricouri foarte largi ( sunt la moda sezonul asta ) iar cu un lantisor care se potriveste vei arata minunat. Nu te ingrijora, arata-i doar ca esti suficient de matura cat sa tratezi situatia din mai multe puncte de vedere si ca poate avea incredere in tine, iar in felul asta "impusti doi iepuri". happy Sper ca te-am ajutat. Fundita? puppy dog eyes

| MDenisee a răspuns:

Asculta de ea, iti vrea binele happy