| CataaaaLinaaa a întrebat:

Hey TPU

Am o mare problema... Cu parintii! straight face

Deci am niste parinti foarte stricti, si ma intreaba mereu daca erau si baieti cand vin de afara si asa... si odata m-au vazut parintii cu un baiat, dar doar vorbeam, si era si sora-sa si ma intrebau cine e acel baiat si asa.

Cum sa le spun ca nu mai sunt fetita lor aia mica si alintata, si ca am mai crescut si ca imi plac si baietii, si nu vreau sa ma faca de ras in fata lui... Si inca o intrebare : Cum sa le zic cand voi avea iubit?

Răspuns Câştigător
| BambiSd a răspuns:

In primul rand, gandeste-te ca sunt parintii tai si nimeni nu te intelege mai bine ca ei. Oricat de stricti ar fi, or sa inteleaga pentru ca si ei au avut o tinerete, si ei doreau mai multa libertate. Acum depinde si ce varsta ai. Daca ai sa zicem pana in 14 ani, eu consider ca inca esti micuta. In cazul in care ai vreo 15 ani, atunci ar trebui sa inteleaga ca nu mai esti o fetita, si ca doresti sa te maturizezi putin in actiunile tale.
Cand o sa ai primul tau iubit, mai intai spune-i mamei tale. Tatii de obicei sunt mai grijulii pentru ca sunt barbati, si stiu cum gandesc barbatii in zilele de astazi, si poate nu va fi de acord gandindu-se la siguranta ta.
Dupa ce i-ai spus mamei tale ca ti-ai facut un iubit, explicandu-i unde v-ati cunoscut, ce fel de baiat e, ce anturaje are, in asa fel incat sa simta ca nu exista vreun pericol asupra ta, poti sa incerci sa ii explici si tatalui tau. Multa bafta!

| CataaaaLinaaa explică (pentru BambiSd):

Multumesc. :* Asa o sa fac. :*

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Off aiurea, isi fac griji mei... la cate se intampla in ziua de azi, eu de as avea un copil, o fata... cred ca as face CRIMA de om daca ar pati cevahappy varsta de 14 - 16 ani e varsta la care e usor sa fi prost/prostita (nici mai tarziu nu e exclus) oricum. nu te supara pe ei, asa e copilaria. eu ca am fost baiat(si sunt) tot aveau grija asta de mine si tot asa faceau cand stateam tarziu afara, cui crezi ca ii pasa de tine? LOR la un baiat? ala vrea doar sa te vada cu 'dansa' in ' transa'.

| CataaaaLinaaa explică:

Inteleg ceea ce ziceti voi, dar ce sa fac, ca ma intreaba mereu cand ies daca sunt si baieti..si ma simt aiurea ca ii mint ca suntem doar fete. sad

| buturuga a răspuns:

Cred ca cel mai bine e sa le spui direct, probabil ca si ei la varsta ta ieseau cu fel de fel de oameni, iar acest lucru nu le era interzis. Nu trebuie sa ii consideri rai pentru ceea ce fac, ei doar tin la tine si vor sa te protejeze :]

| didisor112000 a răspuns:

Pai. De exemplu eu am mers la mami si i-am spus cu curaj laughing "Mama nu vreau sa te supar sau ceva de genu acesta da pur si simplu am crescut vreau sa ma tratezi ca a tare" si a reactionat foarte bine gen OK CUM VREI TU puppy dog eyes. Ca sa le spui ca ai iubit le spui sincer atunci cand relatia va fi stabila daca e o simpla joaca nu le zice nimic:* Bafta:*