| XOXO_8633 a întrebat:

am o mare problema.In curand e 8 martie si trebuie sa'i iau un cadou profei de romana care'mi e si diriginta si nu am nicio idee! va rog ajutati-ma! cat mai multe idei! cele mai bune primesc funda :**

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa puneti toata clasa bani ca sa ii luati un cadou mai mare niste optiuni ar fi:
-o lenjerie de pat
-o carte buna [ca de daca e profa de roaman inseamna ca-i place sa citeascabig grin]
-niste produse cosmetice [gel de dus, deodorant etc.]
-un parfum
-un buchet mare alcatuit din crini si inca un fel de flori[sau doar crini cum preferi]
-O pereche de cercei, un lantisor sau o bratara de argint sau aur depinde care iti permiti
-o cana persoanalizata "pentru cea mai buna profesoara/diriginta" vezi si tu ce gasesti
-daca stii ca este o fana a decoratiunilor [bibelourilor] ai putea cumpara unul micut si dragut
-un set de pahare sau de cesti de cafea
-sau chiar un set de ceai
-o rama frumoasa in care sa fie o fotografie cu voi cu toata clasa[sau chiar doar rama...]
-o cutie de raffaelo
-sau chiar o felicitare frumoasa cumparata sau chiar facuta de tine daca ai talent la desen[se spune ca lucrurile facute de mana sunt mai pretuite decat cele cumparate, si oferite mai cu dragoste si primite mai cu drag daca aceea persoana stie cat ai muncit sa-i confectionezi cadoul]
Succes in alegerea cadoului si sper ca optiuniile mele sa-ti fi fost de folos! O zi buna!happy

3 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Cadoul pe care vrei sa-l cumperi trebuie sa fie in concordanta cu suma de care dispui. In principiu poti cumpara o esarfa, un parfum, o caseta cosmetica, etc.

| dumitruanca17 a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu iei haine...fiecare are gustul lui\ei la hainewinking
o cutie pentru bijuterii,un bibelou frumos si simbolic, sau ceva pentru in casa(aparat pentru sandwichuri, robot de bucatarie etc) sau daca e mai tanara si ii place sa se aranjeze o cutie frumos cu fard care se desface in my multe compartimente sau o placa de par sau chiar drot de parwinking
sper ca te-am ajutat. fundabatting eyelashes?
:X

| ramona11ramona a răspuns:

Sall
aceeas diluma o am si eu
ce sa ii cumpar
m-am gandit asa:
un crin imperial,
o cutie cu fondante,
o fusta scurta(daca e tanara)
o programare la coafor,
o felicitare,
dimineata cand intra in clasa sa pui petale de trandafiri rosii pe jos