anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..am o mare problema...prietenul meu vrea sa ma sarute iar eu ma retrag mereu....ma retrag pentru ca nu am mai facut-o pana acum...ce sa fac imi e frica de ce o sa se intample. Dau funda! Va rog e urgent

Răspuns Câştigător
| Raffy_Raffy_2000 a răspuns:

Pai,daca nu ai facut-o pana acum, poate e timpul sa o faci. daca deja ai un prieten, nu o sa se intample nimic, lasa-te purtata de val, si o sa vezi ca nu este atat de rau pe cat crezi.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti prea mica sa pricepi o relatie, asa ca las-o balta

| Doub a răspuns:

Mno, nu are de ce sa-ti fie frica. Da' se pare ca nu esti pregatita.thinking

| SkyPilot a răspuns:

Propune-i sa incepeti prin a va pupa pana iti invingi aceasta teama.

| Goete a răspuns:

E simplu. Daca te retragi e pentru ca nu vrei cu adevarat. Si el daca te iubeste te intelege. Si asteapta ziua in care nu te vei retrage. Nu incerca sa sari peste asta... si fa ceea ce simti in acel moment. Va sosi momentul cand nu te vei retrage si atunci vei disfruta cu adevarat... altfel... poate mai degraba remuscari

| Pardelian a răspuns:

Ehh stai flex ca nu mori daca te saruta omu

| Ch0co a răspuns:

Lasa-te purtata de val. Stai calma, el va face toata treaba

| nouatigaraelectronica a răspuns:

Bai baieti, mai intai de toate trebuie sa intrebam ce varsta are domnisoara happy In caz ca are peste 14 ani, este valabil raspunsul lui RektYouKid. Dar doar un sarut nimic mai mult!

| MARIANA1234567890C a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita sau destartete de el spunandu-i ca nu merge relatia asa!

| Bogdan_Bogdy_2000_oTbm a răspuns:

Nu te mai trage, e foarte aiurea pentru un băiat când faci asa, mie mi se întâmplă la fel cu prietena mea și e foarte aiurea, eu zic sa îl saruti cu cât îl faci sa aștepte mai mult cu atât vă începe să nu mai tina la tine

| Bogdan_Bogdy_2000_oTbm a răspuns:

Eu zic că ar trebui să îl saruti, și mie mi se întâmplă la fel cu prietena mea, este un lucru foarte aiurea și cu cat te vei trage mai mult cu atât el se consuma și începe ușor chiar dacă nu îți dai seama sa nu mai tina la tine, eu zic sa îl saruti cat mai repede!