| WebEye a întrebat:

Hey TPU!
Am o mare problema, si va rog sa o tratati cu seriozitate(fara raspunsuri de 2 bani).
Deci am 17 ani si nu ma pot abtine de la masturbare oricat de mult as vrea.O fac odata la 2 zile cam asa ma apuca...De obicei dupa ce o fac zic ca nu o mai fac si apoi cand imi vine nu ma mai gandesc la ce am zis, parca as fi posedat.Am nevoie de o solutie cum naiba sa fac sa ma abtin(si nu vreau raspunsuri de genul "fa-ti o prietena" pentru ca am o prietena.

Răspuns Câştigător
| Roses a răspuns:

Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute.Mie mi s-a intamplat sa zic: Nu voi mai face niciodata cutare lucru. Nu trecea mult si faceam acel lucru. Dar I-am spus Lui ce problema am si am rezolvat. happy

| WebEye explică (pentru Roses):

Crede-ma,nu merge nici cu rugatul, am incercat, de fapt tot timpul ma rog si nimc...Trebuie ceva mai mult de atat

| Roses a răspuns (pentru WebEye):

Roaga-te cu mai multa credinta, ca si cum El ar fi langa tine, ca si cum l-ai ruga pe prietenul tau ceva. happy

7 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nu conteaza daca ai o prietena, atata timp cat nu faci dragoste cu ea. Pana la urma, nu e nimic rau, adica e in regula la doua zile. Era o problema daca o faceai zilnic, de 2-3 ori. Ai un apetit sexual mai mare, atata tot. Se va regla odata cu varsta si cu practicarea sexului in mod regulat.

Multa bafta!

| WebEye explică (pentru Ea12345):

Nu e in regula deloc...nu pot sa ma abtin si deja a devenit un viciu si vreau sa scap.

| Ea12345 a răspuns (pentru WebEye):

Nu te poate ajuta nimeni. Esti propiul stapan al corpului tau, tu decizi ce sa faci si ce nu. E ca si cum te-ai lasa de fumat singur; iti trebuie vointa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da de ce sa te abtii? nu iti place?

| WebEye explică (pentru suntserios):

Vreau sa ma abtin pentru ca e pacat...SI logic ca imi place, cui nu-i place dar nu mai vreau!