Buna! Daca vrei sa fii bagat in seama trebuie sa iti schimbi comportamentul:sa nu mai fii timid, rusinos sa nu te mai superi imediat.Trebuie sa fii mai curajos si mai comunicativ.O sa vezi ca in curand o sa ai si tu prietenii.Si nu te mai gandi la lucruri negative.Totusi gandeste-te ca esti un om norocos, sunt altii care nu au pe nimeni.Tu nu esti singur, tu ai o familie care te iubeste si asta fadce cat toti prietenii din lume.
Da fix asa e si situatia mea. Faza ca eu am depresie stiu cum e cand esti respins.
Parintii mei sau certat eu eram mic si ma socat. Mai ales cand mia-m vazut tatal plin de sange cand a fost batut. Si de aceea cand ma enerveaza unu ma rascoleste acele momente si il bat. Azi a aruncat unu dupa mine cu hartie si ia-m rupt caietul, dar imi pare rau de aceea sunt departe de toti. STIU CUM TE SIMNTI!
Poi...fi si u,,istet,, si incearca sa te schimbi sa nu mai fii asa timid, rusinos etc si cayìutati un prieten care e tot genu tau ca asa va ve ti intelege cred eu! pana ai sa te faci un pic mai mare dupa se rezolva toate,, TIMPU LE REZOLVA PE TOATE,, nu ti perde curaju FI TARE!
Si eu sunt timid, si nu am prieten, dar nu sunt depresiv. Nu sunt negativist, depresiv, deoarece stiu ca, in ziua de azi este greu sa ai un amic sau prieten. Unii te fura, altii te vorbesc de rau, si asa mai departe. Asa ca, eu sunt un tip la locul lui, fara rani sentimentale lasate de experienta vietii. Dar nu am prieteni pentru ca nu mi-au placut activitatile petrecute cu ei. Acele persoane aveau obiceiul sa bea mult cand ieseam in oras. A iesi in oras insemna sa mergem frecvent in club. Asa ca, am incetat a mai vorbi cu ei.
ASa ca, daca ai familie, si familia te iubeste si iti poarta de grija, nu ai de ce sa te simti ca si cum ai fi singur.
Schimba-te afla ce le place celorlalti,documenteaza-te si baga-te in discutii cu ei, de ex : Aflii ca lor le place muzica rap sa zicem, te documentezi, cauti si asculti niste melodii faine si apoi le spui si lor ce ai gasit, poate le va placea si asa te integrezi in grupul lor de prieteni.Sau gasesteti un grup carora le place ce iti place si tie sper ca ti-am fost de ajutor