| LovxeAngel a întrebat:

am o mica mare problema...

O prietena(Y) de-a mea ii place de X si am vrut sa o ajut
Am luat id lui x am vorbit cu el ne am imprietenit ca amici si i am zis sa vina luni la scoala(y fiind cu mine in clasa) am sunat-o pe y si i am zis de intalnire de convorbirea mea pe mess cu x si ca i-am dat nr meu de tel ca sa ne intalnim luni.
y a inceput sa planga mi a inchis si nu mai raspunde la tel Eu ce sa fac helppppp meeeeeee

Răspuns Câştigător
| Daiana90 a răspuns:

Wow...cam complicata treabasad.nu trebuia sa faci lucrul asta din simplul motiv ca acum prietena ta se simte ingrozitor din cauza faptului ca el stie ca ea il place.acum tu nu ai specificat daca tu i-ai spus lui ca fata il place, dar cert este ca asa crede ea.inteleg ca ai facut-o cu bune intentii,dar acum se simte foarte rusinata,probabil ea nu a vrut ca el sa afla acest lucru,cel putin nu in felul asta,nu de la altcineva,si nu pana nu se convinge ca si el o place. cand aflau baietii ca ii plac prin intermediul prietenilor mei,ma suparam ingrozitor pe ei,plus ca doar ma faceam de rusine ca baiatul respectiv nu ma placea,aflau toti si il sacaiau cu mine si incepea chiar sa ma urasca.cel mai bine ar fi sa ii trimiti un mesaj prietenei tale,sa iti ceri scuze si sa ii spui ca ai vrut sa o ajuti dar nu ai facut-o tocmai cum te asteptai. exista si posibilitatea ca ea sa creada ca tu incerci sa ii furi baiatul, lamureste-o si in privinta aceasta. asta e tot ceea ce ai de facut:un mesaj si sa astepti ce se intampla, ca timpul sa o faca sa isi revina si sa te ierte si nu stiu...incearca sa o scoti cumva din chestia asta,adica acum daca baiatul stie de fata,ea nu va mai iesi afara de rusine sau cum va mai da ochii cu el? eventual daca ea chiar nu vrea ca el sa stie,spune-i baiatului ca a fost o gluma, scoate-ti prietena cumva din astahappy si repet: lamureste-o ca nu vrei sa i-l furi, e probabil ca si asta sa fie motivul supararii eihappy

3 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Este exclus că poate fi româneşte începutul enunţului conceput de tine.
Corect este : "Unei prietene de -ale mele...

| LovxeAngel explică:

Mentionez ca intalnirea care o programasem luni ea trebuia sa vina cu mine ca sa se intalneasca iei doi

| LovxeAngel explică:

Scuze dar crede ma ca sunt disperata...