Buna Sophie! Cumpara-ti de la farmicie vitamina K! Opreste menstruatia pentru un timp sau daca nu mai esti virgina(ceea ce nu prea cred) poti incerca cu O.B.-uri!
Schimba-ti absorbantele cat mai des posibil, ia o pastila de ibuprofen inainte sa pleci de acasa, eventual ia si una la tine si niste servetele umede pentru a-ti asigura igiena.
Sper sa te distrezi si sa nu intampini probleme cu menstruatia! Numai bine!
Faptul că ți-a venit pe 7 luna aceasta nu este o prolblemă, dat fiind că menstruația este puțin „ciudată" la noi, fetele mai tinere.
Ai câteva variante la nunta verișoarei tale:
1. ține în gentuță tot timpul câteva tampoane mai mici ( dacă îți pui Always nu se observă ) și schimbă-le din nouă în două ore.
2. schimbă rochia ( amândouă știm că nu se poate, nu? )
3. riscă și pune-ți OB-uri, dar te avertizez, dacă ești virgină, va fi mai dificil.
P.S.: Să ai la tine și niște pastile de durere. În primele zile, cred că știi și tu, că o să ai dureri, mai ales dacă o să dansezi la nuntă, iar fluxul va fi mai abundent.
Ok multumesc mult. sfatul sfaturile tale ma vor ajuta
Nu cred ca ar fi o problema dar si mie mi-a venit eu am folosit absorbante care se lipesc pe chilot si nu am avut probleme si eu trebiua sa merg la o petrecere