| Sophie1997 a întrebat:

am o mica problema pe care vreau s-o rezolv cat se poate mai repede. De dimineata am observat ca tocmai mi-a venit ciclul iar maine merg la o nunta, la o verisoara de-a mea si voi purta o rochita putin cam mulata pe corp si se cam observa.Ma intrebam daca exista vreo metoda sa scap de aceasta mica problema pentru o zi; pentru o noapte? P.S: Am 14 ani. Dau funda. Vreau raspuns cat mai urgent. Scuzati categoria. Ce am uitat sa mentionez este ca luna trecuta mi-a venit pe 15 iar luna aceasta mi-a venit pe 7. Ar fi si asta o problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti de la farmacie vitamina K,care ajuta la coagularea sangelui.
Oricum, pana maine sigur n-o sa-ti vina atat de mult, asa ca poti sa mergi linistita, ca nu e nici o problema.
Cat despre date, daca esti virgina nu este nimic grav.Ciclul nu vine regulat doar la femei.

4 răspunsuri:
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna Sophie! Cumpara-ti de la farmicie vitamina K! Opreste menstruatia pentru un timp sau daca nu mai esti virgina(ceea ce nu prea cred) poti incerca cu O.B.-uri! kiss
Schimba-ti absorbantele cat mai des posibil, ia o pastila de ibuprofen inainte sa pleci de acasa, eventual ia si una la tine si niste servetele umede pentru a-ti asigura igiena. happy
Sper sa te distrezi si sa nu intampini probleme cu menstruatia! happy Numai bine!

| DomnishoaraPisicutza a răspuns:

Faptul că ți-a venit pe 7 luna aceasta nu este o prolblemă, dat fiind că menstruația este puțin „ciudată" la noi, fetele mai tinere.
Ai câteva variante la nunta verișoarei tale:
1. ține în gentuță tot timpul câteva tampoane mai mici ( dacă îți pui Always nu se observă ) și schimbă-le din nouă în două ore.
2. schimbă rochia ( amândouă știm că nu se poate, nu? )
3. riscă și pune-ți OB-uri, dar te avertizez, dacă ești virgină, va fi mai dificil.
P.S.: Să ai la tine și niște pastile de durere. În primele zile, cred că știi și tu, că o să ai dureri, mai ales dacă o să dansezi la nuntă, iar fluxul va fi mai abundent.

| Sophie1997 explică (pentru DomnishoaraPisicutza):

Ok multumesc mult. sfatul sfaturile tale ma vor ajuta

| cristynacris a răspuns:

Nu cred ca ar fi o problema dar si mie mi-a venit eu am folosit absorbante care se lipesc pe chilot si nu am avut probleme si eu trebiua sa merg la o petrecere