Draga PunctSiVirgula,
Si eu am fost in situatia ta, deci te inteleg
Din "experienta mea" iti pot spune ca mai poti face in situatia asta doar 3 lucruri :
1. Explica-i prietenei tale cat mai repede situatia(pana nu o sa te lase balta de tot) si spune-i sa aleaga - ori tu, ori acele fete!
2.Incearca sa o faci "geloasa". Cauta-ti niste fete, stai cateva ore cu ele pe zi si data viitoare cand o sa mai vorbesti cu prietena ta, incearca sa faci niste comparatii intre ele si ea ( ai grija cum faci comparatiile, sa nu iasa cu scandal )
3. Si ultima varianta- sa te desparti de ea. O prietena adevarata este aceea care indiferent de situatia ta financiara sau emotionala, sta langa tine si te ajuta in cele mai penibile si groaznice situatii, ori se bucura alaturi de tine fara sa aiba niste ganduri ascunse( sti tu genul ala de oameni care stau cu amicul doar ca sa ii manance banii ).
Sper ca o sa o rezolvi pana la urma ( ca sa nu fi suparata pe 12, cand incepem scoala ). Mult succes in continuare!
Buna! Eu sunt in aceeasi situtie:o prietena a stat toata vara numai cu mine si acum cand incepe scoala nici nu ma mai baga in seama prea mult si se duce la ea la blog si sta cu toti aia de acolo.Eu in schimb ca ma suna ii vorbesc indiferent(indiferenta este cel mai bun lucru pentru ca o sa se simmta pe dinafara si o sa vada cum te-ai simtit tu)si ea se enerveaza pe mine dar mie nu-mi mai pasa!:adica ea ma intreaba"ce faci" si eu ii zic"bine zi ce ai de zis!" ea se supara si inchide telefonul si asa scap mai repede de ea!Sper ca te-am ajutat pa!
Pff eu zic sa-ti gasesti si u niste prtn "tari" o sa fie si ea geloasa ea acum se simte in superioritate ca are niste prtn noi si u nu iar cand vine l tine doar se lauda eu zic sati cuti alta prtna
Pai ea nu iti este prietena adevarata...fa-ti si tu niste prietene noi si nu o mai baga in seama pentru ca te foloseste. Daca ar fi o prietena buna te-ar invita sa stai si tu cu ele. Multa bafta si nu te supara pentru o persoana ca aceasta, nu merita :*:*:*