| Dar1a a întrebat:

am o prietena,(e orfana) si trece prin fazele astea de adolescenti si as vrea din tot sufletul sa o ajut.Stiti mama are grija de ea k ea lucra la casa de copii si ii tare frica ca dupa ce ajunge majora nu va mai fi adoptata si va ramane pe strazi si aproape ca moare de frica+crizele de adolescenti.P.S sunt cea mai buna si singura prietena a ei de-aia o ajut.Mama nu o ia pe Ema (asa o cheama pe fata)pentru. avem un aoartament mic iar deja sunt 5 in el.Am incercaat sa o conving dar nu merge. ajutor.DAU FUNDA PT CEL MAI BUN RASPUNS.

Răspuns Câştigător
| ionandreea97 a răspuns:

E greu oricum sa o mai adopte cineva la vasta sta. Toata lumea cauta copii mici. Daca are 16 ani, spune-i sa-si gaseasca si ea un mic job pe undeva iar cand face 18 va avea niste bani stransi pentu o chirie, macar pana isi gaseste de lucu.

| Dar1a explică (pentru ionandreea97):

Multumesc,apreciez raspunsul tau

2 răspunsuri:
| MrDnB a răspuns:

Hmmmmm....Cam greu straight face Pai daca nu o poti lua la tine si e frica dupa ce ajunge majora si nu o va mai adopta nimeni, acum depinde daca are clase facute sau ceva?(Unii au altii nu) ai putea sa ii gasesti un job si sa lucreze, nu stiu eu acum ce dar ceva asa care sa se descurce sau la care sa nu fie nevoie de diplome si de astea(la negru mai romaneste) si dupa sa isi i-a o garsoniera si sa se intretina si dupa v-a cunoaste un baiat si va avea iubit si lucrurile se vor schimba.Eu am nevoie mai multe informatii despre ea ca sa iti zic concret ce sa faca daca are posibilatile la cum m-am gandit eu mai sus aia e buna....Am nevoie de mai multe informatii