| Anamaria13m73829j a întrebat:

am o problemă, acum ceva timp intrasem și eu într-un grup de prieteni în care ieșeam în fiecare zi afară cu ei, după ceva timp începuse un dintre ei să se ia de mine că sunt o jegoasă și că casă mea miroase urât plus de înjurături nu mai zic. I-am zis mamei că acel băiat se ia de mine iar ea să dus la părinți lui, iar a două zi începuseră să se ia de mine mai rău. Vă rog nu știu ce să mai fac plâng în fiecare zi că acel băiat se ia de mine, acum îmi este și rușine să mai ies afară din casă

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu trebuie sa plangi din cauza lui zau asa... Tocmai dupa o asemenea persoana? Pai parerea unui om care te judeca si te jigneste in asemenea fel nu ar trebui sa conteze. Oricum, ei sunt copii... nu stiu ce zic, da-i incolo.

Si daca cineva zice ceva urat, te simti rau si plangi. Dar daca zice ceva frumos, nu ar trebui sa te simti mai bine? Uite, zic eu, ca esti o persoana minunata. Nu mai asculta la aia, asta fac ei, vorbesc.

Tu nu il mai baga in seama, stai cu grupul tau sau nu sta deloc, evita contactul cu persoanele care zic asta. Si repet... nu le asculta parerea.

0 răspunsuri: