Pai,daca te-a placut vreodata, se comporta asa pentru ca crede ca nu-ti pasa de el...se simte in plus in viata ta. Daca vrei sa te faci remarcata vorbeste-i, rade la glumele lui si arata-i ca-ti pasa. sper sa te descurci :*:*:* Bafta! Funda?
Ma regasesc mult in ceea ce ai scris, si de aceea iti spun sa vorbesti cu el, sa comunicati, pentru ca. asta e de fapt solutia. Poti incepe sa-i lasi cateva like-uri pe facebook, daca si el iti va lasa ii poti da un mesaj pe chat, multumindu-i. Poate de aici incepe o conversatie. Poti merge intr-o zi zambitoare la el, sa il saluti, sa-l intrebi ce face. Te poti "ciocni" intr-o zi cu el.
I-ai id-ul de la cineva si vb...s-au chiar daca trece pe langa tine baga-te in vb cu el.Bafta!
Problema este ca imi e prea rusine sa ii zic ce simt si de vorbit asa cu el, nu am niciodata timp deoarece el e mereu cu gasca!
Du-te si spune-i ce ai pe suflet. Nu iti complica viata.
Spune-i ca ii duci dorul si vrei sa fie totul ca inainte.
Iti las id-ul meu pe privat, daca vrei, adauga-ma ca sa vorbim mai multe.
Numai bine.
Buna. suna-l si zi-i ce crezi despre el, daca chiar il placi si simti ceva pentru el! succes si mult noroc in continuare!
Buna! am trecut si eu prin asta)te sfatuiesc "sa-ti iei inima in dinti" si sa-i spui ce simti pentru el
P.S.:eu nu am avut curaj si acum regret foarte mult
Andrei67y5 întreabă: