| Angie12 a întrebat:

Am o problema. Am 11 ani, iar pana acum am avut 4 iubiti. Acesta e al 5-lea, pe care il iubesc foarte mult, stiu ca pare ciudat la 11 ani, sa fac asa ceva dar, am avut primul sarut cu acest baiat( al 5-lea). Problema este ca : eu i-am zis mamei ca sunt cu el, iar ea m-a intrebare. ce inseamna asta pentru mine, si eu i-am zis doar ca vorbim si stam impreuna, nu stie nici ca ne tinem de mana intruna, ne iimbratisam mereu, si mai ales de sarutul pe buze. Dar daca asta ma face cea mai fericita, ce as putea face? adica ma simt ciudat, si nusht ce sa fac. Adica imi dau seama ca gresesc in privinta de ceea ce fac. Dar el e singurul iubit care ma face fericita. Ce sa fac? Ce merita mai mult? Fericirea mea sau sa ma aleg cu o pedeapsa chiar daca spun adevarul?

5 răspunsuri:
| EkaBuBu a răspuns:

AloolaughingEu la varsta ta ma jucam cu papusile dragutalaughingDa asta nu e ciudat e teribillaughingEu pana acuma am avut doar trei iubiti si am 17 anilaughingEu spun sa lasi copilarile cu placutul ca nu-s pentru tine! Trezeste-te si du-te si te pune pe cartelaughingDoamne fereste! Ori daca vrei sa fii cu tipu fii cu el si promite-ti ca e ultimul ca nu e nici bine nici sanatos!
Baftahappy

| Vans a răspuns:

11 ani şi ai avut 3 prieteni?
Îs în urmă rău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oooo,complicata situatia, si asta doar din cauza varstei. O sa mai cunosti zeci de baieti pana la casatorie daca de pe acum ai inceput cu "dragostea". Nu iti face planuri prea mari. Unii nici la 30 de ani nu stiu ce vor de la viata. Sansele ca tu sa fii mereu cu acest baiat sunt de 0, 01%. Scuze ca te dezamagesc,dar foarte putine cupluri raman impreuna pentru toata viata, la aceasta varsta. Nu pune prea mult suflet de pe acum, pana nu cunosti cum e cu dragostea, ca apoi ramai cu traume emotionale pentru toata viata. E complicata dragostea si pentru cei mari, dar la varsta ta... O sa inveti mai multe pe parcurs.

| SimonaQs a răspuns:

Nu ai vrea sa spun ce o sa devi dar totusi... Daca tu te simti bine ce mai conteaza chiar daca mama ar trebui sa stie totul. Stai in continuare cu el si fiti fericiti... Dar app. el cati ani are? Si nu lua ce am zis mai sus ca pe o jignire. Doar ca nu ar fi bine de la anii astia sa ii lasi pe toti sa puna mana pe tine daca intelegi.

Oricum bafta! happy

| gadyel a răspuns:

Pai... eu zic sa o lasi balta ca nu sti ce vrei!