| Darius1000 a întrebat:

Am o problema! Am 11 ani si mi-a venit menstruatia. O am de 2 luni.Dar acum in iunie mi-a venit pe 5 in loc de 15! De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Deoarece la inceput menstruatia este neregulata, nu trebuie sa-ti faci griji.
Poate veni mai repede, poate mai tarziu, e normal ca-n primii doi ani sa fie asa.
Veastea bune este ca o poti regla cu ceai de cretisoara.
Te pup!

6 răspunsuri:
| AlecsandraAle a răspuns:

Pai in primul an de menstruatie vine foarte neregulat. Cateodata poate sa nu vina si eu ma speriam, dar e ok, nu este nimic anormal.

| KTyy a răspuns:

happy Buna, eu am 15 ani...si niciodata de cand mi-a venit prima oara, nu am avut o data fixa, deoarece de abia dupa 16 ani maxim se regleaza.
Nu este nimic grav, in caz ca tu crezi ca trece prea mult timp si crezi ca s-ar putea fi ceva grav la mijloc, poti sa mergi la medicul de familie.Insa nu este ceva grav. happy
Sper ca te-am ajutat. :*

| DiamondEyes a răspuns:

Asa se intampla in primii ani [1-2], dupa vei vedea ca totul se va regla.
Ai abia 2 luni, deci nu trebuie sa te ingrijoreze asta.

| pietrean a răspuns:

Ciclul menstrual are 26-28 zile.Numaratoarea incepe din prima zi de menstruatie,pana la prima zi din viitoarea menstra.O zi, doua se mai poate decala, daca ai racit, ai facut efort foarte mare, stres.

| EkaBuBu a răspuns:

happyEsti la primele lunitongue nu trebuie sa iti faci griji ciclul in primul an e iregulat deci s-ar putea ca luna viitoare sa iti vina mai repede sau mai tarziu dar nu te teme ca se reguleaza el intr-un an scumpahappy
Funda pleasehappy
Bucura-te acum esti femeiehappy:*

| mona a răspuns:

Esti la inceput si e normal sa iti vine neregulat