Imi pare rau de tine Si tata m-a pus sa imi dezactivez contul da el de abia stie sa intre pe google sa isi scrie ceva. Noroc ca nu se stie mai bine. De ce nu iti cureti pe asta toti pe care nu ii cunosti si iti faci un profil nou cu mai multi si iti pui alt nume. poate doar prenumele si o porecla. Dar vezi sa fie privat si nu pune poza de profil cu tine. Astfel incat daca ai tai sa il vada o sa trebuiasca sa te aiba la prieteni si tu nu o sa le dai add. [asta doar in caz ca ajung din intamplare pe el. ] Si il pastrezi pe cel vechi pe care faci pe fetita cuminte. La fel si cu ID de mess. Fa-ti unul nou si ai grija sa nu il observe. Asa am avut si eu. Si tata era la servici si toata ziua imi dadea Buzz si ma intreba ce fac si imi dadea ordine si MUREAM. si ma punea sa ii adaug rudele si colegii si o vecina baba care ii comenta ca ce poza am la avatar sa imi pun una calumea ca editate nu is frumoase ca nu se pune decolteu in poza imi urmareau statusul. Si mi-am facut unu nou si pe ala intru numa cand e nevoie. Si sa nu stie nimeni. Si de faza cu arabi? Am si ue se baga peste tot. Sterge-i macar pe aia sa nu fie periculosi si ai grija cu cine vorbesti Succes :*
Si eu am cont pe facebook si am 30 de prieteni strict pe cei care in cunost si apoi felicitari parintilor e totul spre binele tau dar daca vrei m-ai fa-ti un cont(fara sa stie parintii) si transferati toti prieteni stergandu-i din face ala vechi. Bafta
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: