Pai eu nu cred ca e bine, pentru ca daca te pensezisprancenele tale vor creste si mai mult.Cat despre urechi. uita`te la roberta ea le are fff mari si nu`i pasa d asta nu conteaza cum arati,ci cum esti perceput de prieteni,iar eu nu cred ca prietenii te vad asa, asta este un gand de`al tau. Dar nu este adevarat adica daca tu nu te placi, atunci cine sa te placa si pentru. ca am cam sarit de la intrebare o sa revin.Uarati fff bine, dar ai dori sa facu imbunatatiri in sensul ca ai vrea saariti si mai bine nu? Pai ai putea sa nu mai fi asa de pesimista si sa ai incredere, iar atunci totul o sa fie bine. Dede :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:* pls o fundita app
Buna.nici eu nu sunt perfecta, dar nu ma pensez si am 14 ani.m-am pensat o data si apoi nu am mai avut bani sa ma duc la salon cateva saptamani si s-au facut la loc.ies fire in toate partile:-&e groaznic! lasa-le asa...ai timp sa te pensezi mai tarziu! nu zic ca e scump, dar dupa ce ca mori de durere in timp ce te pensezi apoi arata mai urat
fundita?:X
Nu te sfatui sa-ti pensezi sprancenele! Am incercat si eu... Desi nu aveam probleme. Acum am! In rest...