| keikop119 a întrebat:

Hey TPU!
Am o problema..astazi am luat o bere fara alcool impreuna cu o prietena..este de fapt un suc de mere pus intr-o sticla de bere si nu i-am spus mamei daaar m-au vazut o vecina de bloc si un copil al unei vecine (are 24 de ani deci nu prea mai e un copil) si mama m-a sunat sa imi spuna ca iese pe afara si ca trece si pe la mine daca e.(dar nu stia ) si a vazut sticla si i-am explicat ca nu are alcool si mi-a zis te inteleg dar nu este bine ca nu mi-ai zis, trebuia sa-mi spus, acum te-au vazut multi vecini si ne vor judeca pe amandoua. OOOOOOOIOIOI ce nasol m-am simtit! Mama zice ca nu este suparata dar sunt sigura ca este ceva ceva si ma simt cam prost.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DAC a răspuns:

Lasa-o balta, iti dau vecinii de mancare? Sa creada ce vor, mama ta este importanta aici si daca ea nu este suparata, totul este oke, nu te mai simti vinovata.
Enjoy!

3 răspunsuri:
| DoraDora17 a răspuns:

Pai pana la urma ce te intereseaza pe tine de vecini?! Nu stiu, adica depinde si cati ani. Si oricati ani ai avea, stai linistita, draga ca o sa le treaca lor dupa ceva timp, totul se imbunatateste in timp.

| DoraDora17 a răspuns:

Sau mai ai urmatoarea solutie: sa vorbesti cu mama ta despre cum te simti si vezi ca poate iti mai da si ea sfaturi.
Te pup, o zi excelenta! :*

| iQueenB a răspuns:

Pai nu este asa de grav... poti sa nu asculti ce spun vecinii tai ca doar nu au ei dreptul sa iti spuna ce sa faci cum sa faci cand sa faci mi se pare mai corect parintii tai in fine mama ta sa iti zica ce sa faci la vrasta ta. Vorbele astea ar trebui sa le spui tu sau mama ta vecinilor tai. Sper ca ti-am fost de ajutor:*