| anamarialupu098 a întrebat:

am o problema. Astăzi m-am certat cu o prietena bună și nu cred ca înțelege ca e mai bine sa nu mai fim prietene, asa ca își pune toate cunoștiințele de la clasele mai mari să-mi dea mesaje pe Instagram, pun pariu ca o sa întoarcă tot liceul asupra mea, cum previn asta? DEJA câțiva ma urăsc, va rog, e urgent sa zicem asa! M-am saturat, mi-am pus contul pe privat sa nu îmi mai scrie toți, dar ideea este ca deja i-a întors pe mulți impotriva mea.

Răspuns Câştigător
| ella7emma a răspuns:

Nu iti face griji,peste ceva timp lumea o sa uite,daca la scoala nu o sa te lase in pace/o sa se ia lumea de tine te poti duce la directoare/diriginta sau daca e ceva mia grav de exemplu sa te bata sau ceva de genu te poti duce la politie, daca nu vrei sa faci asta, poti sa iti rogi parinti sa te mute de la scoala, daca acea prietena buna a facut asta nu sepoate numi prietena, daca mai esti pretena cu asa persoane ar fi bine sa te indepartezi usor de ele.

2 răspunsuri:
| Cristina788 a răspuns:

Asta nu înseamnă prietenie
eu cred că tipa e geloasă pe tine
i-a facut impotriva ta
Vrea să vă facă să vă certați și tu fii tare ignoră-i pe toți, dacă te cerți cu ei ea o să se bucure

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ignoră-i că până incepeți școala uită toată lumea. Eu n-aș numi deraiata aia o "prietena bună".