| superpissy40 a întrebat:

Hey TPU.Am o problema ca sa o numesc asa.Eu trec a 10-a iar prietenul meu a 12-a, ne iubim reciproc enorm si vrem sa ramanem impreuna toata viata.Problema este ca nu stim ce sa facem cu facultatea(el voia in Anglia dar a renuntat pentru mine, iar eu as vrea tot acolo si nu sunt decisa...stiu ca mai e timp). Este un baiat foarte respectuos, cu bune maniere, ma iubeste foarte mult, m-a asteptat din toate punctele de vedere, tine la mine foarte mult, ma pupa, ma imbratiseaza si multe alte lucruri.Imi zice ca nu isi poate imagina viata fara mine.Eu il iubesc la fel de mult precum si el o face, instant mi se face dor de el si lui la fel de mine, este minunat intr-un singur cuvant.Nu injura, nu vorbeste urat, nu fumeaza, nu bea etc.Dar nu stiu ce sa fac in situatia de fata, el merita tot ce e mai bun de pe lume, se intereseaza de mine, ii pasa, are grija de mine, ma ia de obrajiori si imi face: "o do do" laughing) Dar tot nu stiu ce sa fac, ce ma indrumati sa fac? Funda :3

1 răspuns:
| thugxz a răspuns:

Draga mea, din moment ce ai spus ca merită totul din partea ta, respectiv știi ca își dorește sa meargă in Anglia cred ca ar trebui sa il sustii. Astfel poti incerca si tu sa mergi in Anglia alături de el. Faceți tot posibilul sa ramaneti împreună! Eu am o relație la distanță de 1 an si pot sa spun ca este foarte foarte greu. Baftă si sper sa gasiti o cale de rezolvare. Pupici