| Andrewdelas2 a întrebat:

am o problema. ca si toti adolescenti, acneea. nu pot sa cred ca la mine in clasa nu sunt copii cu cosuri si in liceu sunt cred ca vreo 3 nu inteleg cum de nu au... am incercat ceva remedi(usturoi, lamaie, sapun)etc. nu a mers si cel mai rau e ca, mereu cand trebuie sa merg la dermatolog(are program doar miercuri) am vreun ghinion. de ex 1 luna a fost plecata in concediu, si saptamana asta nu au fost ai mei acasa ca sa merg. problema e, ca ma simt cam diferit, adica serios? sunt cam singuru din liceu, e ciudat ca e si varsta la care incepem sa ne atraga fetele etc. e varsta cea mai frumoasa si din pacate o strica acneea asta(in cazul meu) am 15 ani...Credeti ca zinerytul ma va ajuta? Funda xD

6 răspunsuri:
| ForeverWarrior a răspuns:

Exact zynerit am vrut sa0ti recomand.Si eu am avut probleme cu acneea, si la doua saptamani dupa ce am inceput sa folosesc zynerit cosurile au inceput sa dispara pana nu au mai ramasa multe.Costa in jur de 30 de lei

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu am avut niciodata probleme cu cosurile, sau cu bubele pe fata.
Asta m-ar fi inspaiatat pana la moarte.

Anyway, stiu ca Zinerytul e bun, dar doar pe moment.Am observat ca usuca fata.
Mai incearca sa te duci la dermatolog, asltfel nu vei scapa, nici nu cele mai naturiste remedii.

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Zinerytul te va ajuta pe moment. Cand nu o sa mai folosesti o sa ai mai multe ca inainte.
O sa iti zic cum am scapat eu de cosuri (14 ani ). Eu din clasa a5a m-am confruntat cu acneea. Si in clasa a 7a m-am plictisit sa folosesc tot felul de tampenii care nu au nici un efect. Si intr-o zi mi-am facut o programare la o cosmetica. Ce insemna cosmetica? Pai mergi la salon si iti scoate toate punctele negre de pe fata. La inceput, in primele zile, fata rata oribil ( si nu poti iesi din casa ), dar cand se vindeca poti vedea cat e de curata, si cum nu mai sunt puncte negre. Dupa sesiunea de cosmetica, ma spalam in fiecare seara pe fata cu apa calda si dupa aceea aplicam lotinuea tonica de la Farmec : LARA, iar apoi o crema care mi-a dato doctorul meu : Skinoren. La fel, doctorul mi-a zis si ce am voie sa mananc si ce nu. A trebuit sa exclud din alimentatie ciocolata, sucul de orce fel, mancare condimentata.
Eu asa am scapat de ele in cam 7 luni. Eu zic sa nu mergi la dermatolog deoarece iti da antibiotice. Si o sa iti ''repari '' fata, dar o sa iti ''strici'' stomacul.
Acum tu stii ce vrei sa faci. Bafta multa. Pusi :*.

| Andrewdelas2 explică (pentru dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd):

Cat te-a costat sa-ti scoata toate cosurile la cosmetica? XD

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns (pentru Andrewdelas2):

Costa 60 de lei, la mine in oras ( Arad ).

| MiculAjutorConștincios a răspuns:

Lumea are o perspectivă greșită față de cosmetică. "O, dar vai, doar pițiii se duc acolo." Nu, nu e așa. Hai să-ți spun ce-am făcut eu. Am făcut 3 programări la cosmetică în care se întâmplau următoarele:
- m-a pus sub abur cu o mască pe față ca să se deschidă porii și să fie mai ușor când o să-i scoată
- mi-a îndepărtat toate punctele negre de pe față
- unde erau punctele negre rămân niște bubițe roșii care dispar în termen de 2-3 zile
După ce am fost la cosmetică, am continuat să-mi dau cu crema Oxyance dimineața și seara și a avut efectă. Ca-Boom! Baftă și ciaules.