anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema care ma deranjeaza foarte tare! Ma inrosesc destul de des si nu mai suport acest lucru! Colegii deja au inceput sa ma ironizeze. Cand sunt intr-o situatie jenanta si chiar atunci cand spre exemplu vad un baiat care arata bine dar pe care nu il plac neaparat ma înroșesc ca proasta si nici nu pot sa vorbesc cu el sau sa-l privesc in ochi. Va rog ajutati-ma cu aceasta problema! Deja devine mai mult decat suparatoare. In afara de autoeducare psihica, mai exista alte metode, ceva de acoperiere macar, o crema, ceva? Am incercat deja cu BB dar nu acopera complet. Tin sa mentionez ca nu prea am probleme cu inima in afara de faptul ca imi bate mai tare dar nu am palpitatii sau ceva asemănător. Mie mi-ar placea ca la scoala sa fiu tipa aia mai dura, rece, aroganta, dar aceasta inrosire a fetei ma termina! Orice sfat e bine venit numai sa pot scapa in sfarsit de aceasta problema. P.S: Am 13 ani si parintii mei nu prea sunt familiarizati cu aceasta problema a mea si nu as prefera sa ii plictisesc cu asemea lucruri.

3 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Dar ai putea sa le spui parintilor, esti fata lor si le pasa de tine, nu cred ca i-ar plictisi problema ta

| kar1GaNNN a răspuns:

Asta se numeste mai mult timiditate. Mai iesi pe afara cu baietii si obisnuieste-te cu ei.

| Claudia1397 a răspuns:

Pentru varsta ta nu e nevoie sa te dai deja cu creme, fond de ten, pudra si alte minuni! tu trebuie sa prinzi incredere in tine si sa te obisnuiesti..incearca sa te gandesti la altceva. nu esti singura care are problema asta so. dale peste nas cand se mai intampla happy