| madalina90829 a întrebat:

Am o problemă, de câteva săptămâni mama și-a făcut un nou iubit ( părinții mei s-au despărțit când eu aveam 6 luni ) și acel zis "iubit" locuiește în Spania și are o casă la țară care încă e în construcții, iar el vara asta o să vină în România în vacanță, în fine.Iar el o să termine cel puțin casa în câteva luni (casa este foarte mare, are 6 dormitoare, 3 băi, curte mare, bla bla bla ) tipul este foarte bogat.Eu locuiesc în Cluj iar casa e la Luncani și nu vreau să mă mut. Am stat atâția ani la oraș iar acum pe când am 17 ani să mă mut la țară? Doamne și să mă obisnuiesc cu tipul ăla, să mă obisnuiesc cu casa, cu părinții lui care locuiesc acolo la țară? Pe scurt sunt disperată și nu vreau să mă mut acolo, nu i-am spus mamei pentru că nu vreau să o supăr, nu vreau să mă pun în calea fericirii ei pentru că ea m-a crescut singură și i-a fost extrem de greu. Dar imi va fi greu cu liceul, trebuie să fac naveta de la Luncani la Cluj și încă nu am carnetul și simt că mor.Am nevoie de ajutor, de un răspuns " mesaj" să mă ajute ..de fel nu sunt pretențioasă dar nu pot să îmi las prietenii și familia și să merg acolo...ce să fac? Vă rog frumos nu vă bateți joc, chiar am o problemă serioasă, în 3 luni mă mut. Mulțumesc ❣

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Vorbește cu mama ta, spune-i că e imposibil să te descurci cu scoala daca te muți.
Cu siguranță va înțelege, oricum mai ai un an și devii majoră.

| Yuoia a răspuns:

Esti sigura ca in 3 luni te muti?
Spune-i mamei ca iti va fi greu cu scoala, ca nu ai timp sa inveti, ca trebuie sa te pregatesti pentru bacalaureat. Sa te lase in apartamentul ei.
Apropo, unde e Luncani? Dincolo de Turda, aproape de Ludus? Ca altul nu vad pe harta. E departe...

| Anca32 a răspuns:

Faptul ca toate s au întâmplat pentru tine în scurt timp ți a cam dat lumea peste cap. Ideea este ca cel mai bine este sa discuți cu mama ta și sa i spui ce gândești cu siguranță veți găsi o soluție pentru ca altceva nu ai ce sa faci primul pas e asta și după dacă nu înțelege e de gândit