| LovelyBitch a întrebat:

Am o problema destul de mare.Deci,sunt a 7-a si acum suntem la gimnastica.Chestia e ca pe langa faptul ca sunt ca o mamaliga la gimnastica am alta problema.Inainte de incidentul pe care urmeaza sa vi-l spun, rostogolirea ghemuit in ghemuit in fata mi-a iesit ok.ADICA AM PUTUT SA O FAC. Dupa asta, am avut "saritura leului" sau ce saritura.Si profa a pus la prima incercare un baiat mai firav si scund s stea in patru la be in fata noastra si noi sa sarim peste el.Eu,fiind mai plinuta un pic, mi-a fost frica sa nu ill omor pe saracu' baiat. Iar in momentu' in care am sarit, nu am bagat capu' la cutie, si am aterizat in cao, cauzandu-mi o mare durere la nivelul maduvei spinarii, fruntii si muschii de langa coloana vertebrala. Ajm avut un soc. Iar acum mi-a mai trecut din durere, desi inca ma cam doare destul de tareChestia e ca acum facem exercitii la sol legate si pur si simplu nu mai pot sa fac nicio rostogolie.Am o mare frica sa nu ma lovesc din nou.
1)Cum sa fac sa reusesc din nou rostogolirea in ghemuit in fata?
2)Credeti ca ar trebui sa merg la doctor in legatura cu coloana? Ce medicamente sau tratamente imi recomandati?

Multumesc pentru atentie, si astept un raspuns mai rapid.Paaa

Răspuns Câştigător
| alabalaportocalala a răspuns:

Cu siguranta si fara niciun dubiu trebuie sa mergi la doctor!
acolo o sa-ti spuna el ce ai de facut daca e cazul de medicamente si cum sa te recuperezi!winking

0 răspunsuri: