anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Am o problema.Ea se numeste dreaduri. Vreau sa imi fac dreaduri.Am parul lung, stau la nesfarsit,cat timp dureaza acea impletitura, adica dupa o perioada de timp va trebui sa ma tund scurt sau ele se mai pot impleti odata.Va rog asjutor!

32 răspunsuri:
| SweetSacrifice a răspuns:

Ele dureaza mult, nu asta e problema.Dar cand te vei satura de ele va trebuii sa te tunzi cheala.

| ElHombre2000 a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Sunt baiatbig grinwinking

| SweetSacrifice a răspuns (pentru ElHombre2000):

Chel laughing.Ahh, pai atunci e okay.

Nu e okay ca imi place sa am parul lunghappy!

Nu stiu de ce vrei sa iti faci dreaduri.Pun pariu ca iti sta mai bine fara, nu stiu asta e opinia mea. happy Mie nu prea imi plac. Oricum, deci daca vrei sa ai trebuie sa stii ca sunt greu de intretinut.

Mda...oricum daca trebuie sa ma tund nu imi fac nici un dreadwinking

Pai bine atunci! big grin O alegere buna laughing

Multumesc...rolling on the floor)

Cu placere. Esti rocker cumva? laughing

Da imi place muzica rock...dar cateodata putina muzica regge nu stricawinking

Misto. happy

Mda foarterolling on the floor.tu ce muzica asculti /?

Rock.batting eyelashes Am inceput sa vorbim de muzica de la problema ta cu dreadurile laughing

Mda laughing)

Okay,okay,o ultima intrebare ca sunt curioasa laughing Ce trupe rock asculti? rolling on the floor

AC DC,Led Zeppelin,Deep Purple,Jimmy Hendrix,The who,The Beatles,Guns n roses,The rolling stones,Jon Bon Jovi,Megadeth,Black sabbath, Pink Floyd,Quenn,Scorpions,Alice cooper,Iron maiden,Rammstein, Coldplay, Judas Priest, Ozzy osbourne, System of a Down.

| ElHombre2000 a răspuns (pentru ElHombre2000):

Tu ce trupe ascultismug?

Metallica, Iron Maiden,Evanescence,Slipknot,Bullet For My Valentine,Nirvana,Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Green day, Asking Alexandria, Mindless Self Indulgence etc.

Apropo accidental am dat peste intrebarea ta cea cu stresul la examene de ce te strezezi? nu are rost. Apropo la ce profil vrei sa dai?

Stiintele naturii. Trebuie sa am medie imensa la liceul dorit, de aceea ma stresez fara sa vreau...Tu esti a 8-a?

Mda si vreau sa dau la mate-info intensiv engleza si intru ca am meii destul de matii(peste 9:60)
vrei sa te faci medic >?

Nu stiu...Nu sunt prea sigura ce vreau sa ma fac.Tu sti?

Nici eu
apropo cat ai luat in examenewinking?

8,80 la romana si 9, 40 la mate.Tu? sad

9:35 la romana si 7:30 la matesad, oricum am media mare pe 5-8 si intru la profilul dorit.Tu intri unde doresti?

Nu stiu.Am media de admitere 9, 35... Sper sa pot intra. Ultima medie de anul trecut a fost 9, 18.Am sanse ...Cred. :-s

In concluzie eu inca nu am scapat de stres.Astept sa vad la ce liceu merg. Sper sa scap si de insultele parintilor.
Felicitari pentru rezultate! happy

Multumesc,felicitari si tie si sper sa intri unde doresti. Oricum daca spui ca anul trecut a fost ultima medie 9.18 si tu ai 9.35 cu siguranta vei intra.

Hey,imi dai id tau de mes?

Ti-am trimis mesaj.

| Oston a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Oamenilorrr! Nu sunt greu de intretinut, cine va minte in halul asta?! Singura problema majora la dreaduri ca sa ii zic asa, este ca trebuie sa te speli la cap doar 1 data pe saptamana, pe corp poti sa te speli zilnic daca vrei. Si daca nu vrei sa ti se vada scalpul, e o miscare simpla cu mana care dureaza 5 minute si parul o sa acopere si scalpul.

| Oston a răspuns (pentru ElHombre2000):

Nu trebuie sa te tunzi la zero! Poti sa iti faci dreaduri si ti le tai cand parul mai creste, cand iese par normal, ca cel de dinainte sa ai dreaduri. Chestia asta se intampla in vreun an, cu parul nou. Parul care o sa iasa din scalp o sa fie par normal si de el o sa fie prinse coditele care le poti taia.