| Beautyapple a întrebat:

Am o problema. Eu sunt o fire mai timida, si retrasa. SI am schimbat si clasa odata cu inceperea anului asta. Sau ma rog.obligata de parinti.. M-am adaptat rapid. Bine, sunt si probleme ca in orice clasa.avem "divele clasei" care barfesc pe oricine si care se cred perfecte, si sincer nu prea exista comunicare normala cu ele, dar nu asta e problema. De la inceputul anului imi place de unul din colegi mult. El mereu imi cere tema ( la romana, mate in general), si de cateva ori l-am surprins uitandu-se la mine. Este foarte de treaba. Imi place de el si nu prea stiu cum sa-i spun. vorbim destul de rar, pentru ca sta numai cu gasca lui. Diriginta m-a mutat acum 2 saptamani pe alt rand, cu o alta fata (una din dive),iar el s-a mutat a doua zi in spatele meu, sub pretextul "nu vedeam la tabla de acolo" (si inainte statea in spatele meu). Nu prea stiu cum sa vorbesc cu el si alte chestii..ma rusinez rapid, si mi se pune un trac. Sau macar cum sa-l fac si pe el sa mai vorbeasca ceva..sunt momente cand ne privim secune in sir. fara sa spunem nimic.

P.S: Mersi mult daca ai citit, si te rog sa-ti lasi parerea, pozitiva cat si negativa. Mersi big grin Dau funda, iar celorlalti voturi happy.

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Oh daca-i in clasa cu tine e foarte usor, ai multe subiecte de discutat : intreaba-l care-i proful lui preferat, intreaba-l ce parere a avut de subiectele de la testul x, etc orice apoi raspunde si tu la aceeasi intrebare, ideea e sa nu -l intrebi chestii la care se poate raspunde monosilabil cu da, nu sau bine. Poti de exemplu sa mai aduci la scoala cicolata, jeleuri, chipsuri si sa te duci la el sa imparti cu el. Intr-o zi cere-i nrul de telefon sau idul doar asa sa il ai ca cine stie cand vei avea nevoie si apoi poti sa-l si suni sub un pretext de genul "da-mi te rog tema la engleza ca am uitat sa o notez, merci frumos, tu ce mai faci?" si sa -i povestesti orice vrajeala de genul vai nu am chef sa invat ca ma uit la un film foarte tare sau am downloadat o melodie misto pe care tot o ascult, melodia x, o stii?
Ideea e sa te bagi in discutie cu un subiect comun, sigur, prietenos, de scoala si apoi in mod natural o sa treceti la discutii si pe alte teme, sa va cunoasteti mai bine si sa va obisnuiti unul cu altul, dar nu-l stresa zilnic, lasa-l si pe el sa vina la tine.

| Beautyapple explică (pentru BiuL):

Mersi happy

| BiuL a răspuns (pentru Beautyapple):

Cu placere!

5 răspunsuri:
| Q69 a răspuns:

Trebuie sa faci in asa fel ca un baiat sa vrea el sa faca pasul
masculul prin natura sa are in ADN
sau spiritul de vanator nu de vanat
in general baiatii sunt atrasi de fetele timide si rusinoase chiar daca nu recunosc asta

| Beautyapple explică (pentru Q69):

Mersi frumos happy

| Alexnoname a răspuns:

Vreau sa spun ca nu trebuie sa il iei direct si sa incerci o conversatie mai agreabila, de exemplu un film sau ceva de teste sau sa incerci sa ii explici temele pe care le ia de la tina si cu ocazia asta mai schimbati o vorba