| Gabriela743651 a întrebat:

Hey,TPU!
Am o problema foarte mare cu părinții mei...din păcate.
Am 13 ani jumate si de cand aveam 10 ani mama se poartă cu mine si cu tata,dar mai ales cu mine foarte urât,zici ca sunt o marionetă pe care o înjură si scuipa cand are chef si pe care o iubeste tit cand are chef.
Daca e nervoasă sau daca întârzie la servici e din vina mea si ma injura imi spune,,C***a nenorocita",,Toata ziua stai cu pi**a in sus si nu faci nimic", tin sa zic ca eu imi fac temele si am foarte multe, sunt clasa a 7-a si sora mea are 2 ani si toata ziua stau cu ea,imi fac ordine in camera,dar nu spăl vase,pentru ca urăsc asta si ea mereu fix aia me pune sa fac ca le face ea pe celelalte,eu trebuie sa fac ce nu imi place stii.
Si atunci cand e intr-o dispozitie buna,,Iubite mea frumoasa,eu pe voi va iubesc cel mai mult"
Si ma bate,mi-a dat cu pantofii tatalui in cap.
Si nu ii prea pasa de mine.
I-am zis ca la vara vreau sa imi fac vârfurile părului colorate si face ea,,Faci ce vrei",sau cand am o problema.
Exemplu:
Am avut o problema uriasa ca fosta mea prietena,ea a cazut plasa unui pedofil si mie nu a vrut sa imi recunoască,dar m-am uitat în teleofnul ei si am aflat,dupa o intreaga poveste.
Am venit acasa plângând si i-am spus mamei crezând a o sa ma ajute si stiti ce mi-a spus,nici măcar nu m-a sprijinit putin,mi-a spus ca eu sunt o c***ă si sigur acolo erau poze si cu mine ca eu sunt cea mai mare c***a...
Si si vad la alți copii părinții care au grija de ei si le dau sfaturi cand le e greu,mie nu imi da nimeni sfaturi...
Si Tata,tata zici ca e surdo-mut,doamne fereste,sta toata ziua pe Laptop si se joacă jocuri,e dependent,cu mine nu prea scoate doua vorbe,el decat doarme,se duce la servici, mănâncă si se joacă.
Si eu, eu ce pnm ar trebui sa fac ca nu mai suport.

2 răspunsuri:
| Denisa_Alexandra_2001 a răspuns:

Știu cum e să ai parintii de astia.
Adică doar mamă că tată n-am avut de nimic mă rog^^.
Faza-i că si mama face la fel adică e mai severă cu mine mi-a spus odată că daca aș muri nu i-ar parea rău dar eu m-am invatat adică nah nu prea mai mă afectează nimic pentru ca-s sigură că tine la mine atfel m-ar abandouna de mult niciodată n-o renuntat la mine si o lipsit foarte mult educatia de la mine si m-am auto-educat singură si am o mentalitate destul de matură pentru varsta mea.
Incearcă s-o intelegi adică nah poate e cu lucru si e incarcată cu multe.
Cand o prinzi intr-o dispozitie bună comunică cu ea si intreab-o de ce nu-ti dă afectiunea necesară.
Cu sora ta e normal să petreacă mai mult timp si să-i dea mai multă atentie că-i mai mică ^.^.
Cu vasele si alea vrea ajutată si cu serviciu si cu copilașul e destul de greu, crede-mă. Si din cate ai spus pe acolo nici tata-l tau nu se implică si de asta de pune să faci diferite chestii.

Comunică mai mult cu ea, ascult-o.
Si daca-ti mai spune lucruri negative n-o baga in seama poate-i nervoasă ori are o stare proastă.
Ai grijă de tine toate cele bune :33

Fundă? happy

| gajaau a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu ei despre ce ti se intampla, daca reusesti, multa bafta!