| Pojega_Mihai-Cătălin_1977 a întrebat:

Am o problema foarte urgenta! Astăzi a fost ziua educației și ni s-a spus clar ca nu avem voie cu telefonul la scoala.Eu nu am ascultat și an mers cu el.Totul bine și frumos pana sa plecam acasă când profesoara de romana a intrat în clasa sa ne spună sa mergem acasă. Atunci m-a văzut.Eu I-am spus profesoarei ca nu îl folosesc dar nu m-a crezut.Intai a avut intenția sa îl ia de la mine însă după aia m-a lăsat în pace.Si ce e cel mai rău e ca mâine am ora cu diriginta și mi-e frica ca îi va spune.Voi credeți îi va spune și dacă da ce explicații sa îi dau dirigintei?
P.S Trebuie sa precizez ca profesoara de romana e apropiata de mine și mă înțeleg bine cu ea.Parca m-a favoriza

1 răspuns:
| GdX a răspuns:

Parerea mea este ca meriti o mustrare pentru ca nu ai ascultat. Chiar asa greu era sa iti lasi telefonul acasa incat sufereai dupa el. Asta e. Daca ii spune sa ii spuna, ce sa iti faca si dirigul in afara de o mustrare in fata clasei? Cand esti indisciplinat suporti consecintele. Asteapta-te la o mustrare. In rest stai linistit.