Păi depinde câţi ani ai, nu poţi să aduci bani în casă la vârsta de 11-14 ani. Te poţi angaja să vinzi pliante sau dacă ai o cunoştinţă poţi vorbii cu ea/el să vadă un loc de muncă pentru tine. Cât despre mama ta, işi găseşte ea un serviciu. chiar dacă e mai târziu sau mai devreme şi poţi vorbi cu tatăl tău ca să vă ajute financiar dacă are de unde câteva luni până vă reveniţi. Chiar imi pare rău pentru mama ta, sper să-şi găsească cât mai repede un loc de munca!
Am 16 ani, de tata nu mai stiu nimic de la varsta de 3 ani si nici nu vreau sa stiu nimic de el
Imi pare rau, este dureros rau. Na, nu stiu ce sa zic, ce am zis mai sus ramane valabil.
Buna,
Te ingrijoreaza ceva?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!