anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!
Am o problema.Imi place de un baiat (Robert Licurici) unele fete imi zic ca e urat dar pentru mine e perfect! Imi place tot la el.E de la aceeasi scoala cu mine dar suntem in clase diferite si etaje.(suntem amandoi clasa a 7-a)In fine asta nu mai conteaza,vreau sa incep cu inceputul, sa va zic cum m-a facut sa ma indragostesc de el.In scoala avem un magazin jos la parter,am fost acolo cu niste fete,ele au intrat, iar eu am ramas afara sa le astept (stateam chiar lanag usa) si veneau toti prosti din scoala acolo.A venit si el.A trecut prin fata mea si mi-a zambit.Zambetul lui a fost de ajuns sa trezeasca totul in mine! Mi-a ramas fata lui intiparita in minte! Dar cineva mi-a zis ca asa face el,adica ii zambeste oricarei fete,nu stiu ce sa cred... faza e ca pentru el, eu nu exist.Nu stie nimic despre mine,nici macar numele nu mi-l cunoaste! Eu m-am informat de la niste persoane ca sa aflu mai multe despre el! Imi pasa enorm de mult! Mereu stateam sa-l urmaresc sa vad cand urca,cand coboara, unde se duce etc.Si cand nu il vedeam o ora,o zi era naspa,nu ma simteam bine! M-a vazut decat de cateva ori pe hol, in curtea scolii.Nici macar nu vorbim! I-am dat cerere de prietenie pe fb. Cea mai buna prietena a mea Sorina care il are deja la prieteni mi-a zis ca e pe fb,sa intru sa vad daca a dat confirmare,am inceput sa zambesc,am aprins pc-ul instantaneu era sa ma si impiedic,nu ma puteam opri din zambit! dar cand am intrat nu am vazut niciun rezultat am simtit ca, cade cerul pe mine! vorbesc serios! Am facut rost de id-ul lui dar nu am curaj sa il bag in lista,nu indraznesc,ce ii zic? Eram in clasa, usa era deschisa,el era acolo la etajul nostru si il batea pe unul,era asa curajos,dragut! Unii mi-au zis ca e de gasca si chestii bune dar un coleg de al meu care il cunoastea mi-a zis ca se crede cel mai smecher si e nu stiu cum,offf Il visez noaptea,nu stiu ce sa mai fac! totul e asa complicat! Ce sa fac? nu am curaj sa ii spun ce simt pentru ca o sa rada de mine, stiu ca niciodata nu o sa se uite la min am nevoie de pareri si sfaturi! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RobertLicu a răspuns:

Buna! ..Eu sunt Robert LIcurici. Sfatul meu este sa ma bagi in lista de mess sa vorbimwinking:*. Sper sa-ti faci curaj!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Hey! Eu zic sa lasi teama si sa te bagi in seama cu el...pe mess, la scoala, unde vreiwinking! Poate si lui o sa-i placa sa tinebatting eyelashes!
Bafta kiss!

| a răspuns (pentru ):

Aa si mersi frumos pentru ''cea mai buna prietena a mea...'' tongue! kiss

| a răspuns:

Nu poti sa stii!batting eyelashes poate poate. Orice e posibil...in fine. Daca nu esti genul lui nu e cazul sa te pripesti...tu mereu te indragostesti de cine nu trebuie. Dar puteti ramane prieteni, si te-ai putea multumi si cu astawinking (asa cum fac si eu laughing ) deci baftaa kiss!

| a răspuns:

Si nu mai imi spune pe numee laughing! Afla tot TPU cine is eu?! laughing

| Derya99 a răspuns (pentru ):

Eu stiu cine esti. laughing

| a răspuns (pentru Derya99):

tongue kiss kiss kiss!