| BiancaMagda29 a întrebat:

Am o problema... Imi place un baiat de la clasa a 7-a ( eu sunt a 6-a) si nu stiu daca el ma place... Vorbesc uneori cu el in pauza sau la telefon dar inca nu mi-am dat seama daca ma place sau nu. Ce ar trebui sa fac? Dau Funda :*

5 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Daca vorbeste cu tine, probabil ca te place.

| PaulaPau1 a răspuns:

Pai tongue ...cred ca pot sa te ajut! Daca te baga in seama si se comporta cu tine altfel inseamna ca te place. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu văd care e problema aici, dar fie.
E simplu să îţi dai seama dacă un băiat te place, chiar şi unul de 12 ani. Semnele "clasice" sunt atunci când îţi dă atenţie, uneori exagerat de multă, îţi zâmbeşte mult atunci când vorbeşte cu tine, te priveşte când nu eşti atentă etc. Dar dacă vorbeşte cu tine la telefon probabil e interesat de tine şi vrea să vă cunoaşteţi. Scoate-l la o îngheţată sau la o acadea.

| Lyndsey a răspuns:

Buna! Mai bine stai linisttia si ai grija de cultura ta generala. O relatie la vasrta ta, nu e deloc indicata. Nu o spun cu rautate, ci din propria mea experienta. Mai tarziu, vei regreta.
Totusi, daca simti ca esti pregatita sa ai o relatie(cu tot ce include dansa), ii poti arata baiatului ca il placi prin mici gesturi: zambete, complimente, mai mult timp petrecut cu el, etc.

| NarutoFan134 a răspuns:

Daca vorbeste cu tine, inseamna ca ii esti simpatica. Lasa timpul sa mai treaca putin si sunt convinsa ca vei gasi raspunsul.