Poate incerci prea mult! Mai mult ca sigur iti pierzi vremea cu ceva ce momentan nu se merita. Daca un baiat te va place, te va place pentru cine esti nu pentru ca tu ai dat tot ce e mai bun din tine pentru a fi pe placul baietilor.
Daca celelalte colege ale tale au prieteni nu e nimic, vei avea is tu cand o sa fie timpul. Eu am 14 ani, trec clasa a9a si in perioada gimnaziului toate colegele mele au avut "prieteni", doar eu nu, si nu ca nu m-ar fi placut nimeni, dar nu am fost eu pregatita de o relatie.
Tu acum iti doresti asta pentru ca ai vazut la colegele tale, insa ai rabdare ca timpul le rezolva pe toate.
Buna! Majoritatea baietilor nu prea recunosc ca le place o fata, poate asta se intampla si in cazul tau.
Eu zic sa fi tu sa nu te schimbi la un moment dat va veni si timpul de a avea si tu un prieten.
Poate ar trebui sa fii si tu cu un pic mai mult tupeu cu baietii care iti plac. Adica la 13-14 ani multi baieti sunt mai timizi si asteapta sa faca fata prima miscare.
Nu trebuie sa te ingrijoreze aspectul asta, clar nu! Nu ai niciun iubit momentan pentru ca nu ai gasit baiatul potrivit care sa te completeze.Vei vedea ca o sa il intalnesti pe parcurs, nu trebuie sa intrii in depresie din cauza asta. Ceea ce e cel mai important e sa fii cat mai naturala si nu sa copiezi modelele prietenelor tale care au iubiti.Crede-ma ca sunt baiat si stiu ce apreciaza baietii in general...Succes :*!
Nu are nicio importanta, daca fetele din jurul tau au iubiti. Nu are nicio importanta, ca tu nu ai niciunul si nu ai avut. Crezi ca o sa ramai cu inima impacata daca o sa ai un prieten cu care sa te giugiulesti pentru moment, dupa sa sfarsesti urat, sau mai stiu eu ce? Depinde de tine ^_^ ce fel de baiat vrei, si depinde de tine ce vrei sa faci in viitor. Majoritatea dintre noi, ne indragostim dintr-o privire profunda, dar depinde cum o faci, si in ce moment . Fi isteata, si nu te lua dupa haita.
Uite ce-ti zic eu..."Timpul rezolva tot". Adica nu te grabi sa ai un iubit cind abia incepi adolescenta.Astea sunt unii din cei mai frumosi ani ai vietii si ar fi mai bine sa nu ii irosesti. Dupa virsta de,,, maxium 18 ani vei avea parte deja cel putin 9-10 iubiti si deja te vei satura de ei.Dar daca tot insisti---incearca sa nu fii foarte energetica si uneori---baietilor le mai place sa fie birfiti de fete(insa nu de lucruri rele ), si multe altele. Sper ca te-am ajutat
Mandarine, tu esti fata sau baiat?
De ce intrebi?
Doar de curiozitate.
Baiat
Mai taie din baieti dai dreacu la toti le plac alea intepate si cu fite care injura de mama focului toate sclifositele au prieten dar fetele ok nu
Probabil este un baiat care te place... dar tu nu ii acorzi atentie...