BUNN..DECI..eu zic ca ar trebui sa ii spui mamei tale de notele pe care le ai..prindeo intr-o seara cand e relaxata si povestestei cu frumosu'. sper sa te inteleaga..si eu am trecut prin aceeasi chestie..stiu cum ee!
1.Învață și ucide nota aia.
2. Părinții care ajung să fie atât de obsedați de note nu realizează că sunt niște tâmpiți care se îngrijorează pentru niște amărâte de numere care nici măcar nu arată întotdeauna capacitatea și inteligența sunt tonți, deja îi urăsc pe părinții tăi!
Pai intreba-ti dirigintele daca ai 5 in catalog (daca e mai intelegator). Spune-i ca nu esti sigura. Daca intr-adevar ai 5 spune-i mamei tale de nota cand e mai binedispusa, roag-o frumos sa nu te certe foarte tare si zi ca nu se va mai intampla, ca vei invata mult mai bine si ca preferi sa iti interzica accesul la telefon, laptop etc...chestii din astea. Spune-i ca i-ai fi spus dar iti era frica ca te va certa foarte rau, ca vei incerca sa iti maresti media lund numai 10 la mate.Nu uita ca te va certa mult mai putin daca afla de la tine nu de la diriginte.
MusicLover întreabă: