Fii mandra de casa ta.Sunt la moda casele batranesti.Cand vei creste si vei reveni in casa parinteasca vei fi foarte emotionata.
Da, stiu mersi de sfat. auzi ai id de mess, sa vb mai multe acolo daca e da-mi cerere "nico_luvv" pliz.
Nu trebuie sa iti fie rusine cu cine esti. Atat au putut parintii tai, fii fericita ca totusi, asa cum au putut ti-au oferit o casa si iti dau de mancare. Apreciaza munca lor, oamenii cu putine posibilitati fac mult mai multe sacrificii pentru copiii lor.
Iar in al doilea rand nu tine de tine familia in care te nasti. Nu poti controla banii pe care ii castiga familia, nu ai niciun control asupra acestui lucru, asa ca nu trebuie sa iti fie rusine. Daca ar fi fost vorba de ceva ce puteai face sau controla, era altceva.
Igrnora-ti colegii, invata si concentreaza-te pe viitor. Daca iti este rusine de casa in care stai, invata si incearca sa schimbi lucrul asta cand vei putea, adica atunci cand vei creste mare.
Ai mess?
Da.
Cum il ai?
Buna, Nico,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Oameni de toata jena. Treci simplu si frumos, toti avem dificultati in viata.Sunt curios daca la ei totul e ok acasa..Infine,am avut si eu probleme de genul cu imbracatul din SH, toti imi spuneau ca n-am bani de nu stiu ce marci si chestii, iar uite karma ce face momentam acei copii care au ras de mine auajuns de toata jena. Inceteaza cu plansul si invata, sau incearca sa-ti faci o viata mai fericita. P.S Da-i dracu.