| SweetCheeks22 a întrebat:

Hey TPU.Am o problema.nu prea AM INcredere in mine.cand cineva din cls imi zice ba proasto sau uite ce fata ai eu tac si inghit si o iau personal... ce sa fac sa nu mai fiu asa? dati-mi sugestii ce sa fac sau ceva de genu plzz dau funda si la restul vot! am mare nevoie de ajutor sa capat incredere.de luni vreaU sa ma schimb si toata lumea sa ma respecte pl; zz! 11

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,pai faza e ca nu poti schimba lumea asa peste noapte.Trebuie sa ai incredere in tine, in fortele tale proprii, in frumusestea ta exterioara si interioara.Gandeste-te ca exista fel si fel de oameni,niciodata nu vei putea multumi pe toti,nu vei putea fi pe placul tuturor, pentru ca multa lume e rea si nu stie ce inseamna respect.
Si eu sunt asa uneori fara incredere din pacate, totusi daca as fi in situatia ta i-as pune la punct.Nu pune asa mult la suflet tot ce spun cei din clasa.Incearca sa le dai peste nas cand spun ceva, fara sa jignesti, inchide-le gura printr-o fraza inteligenta.
Incearca in primul rand sa comunici cu cei care vb asa cu tine.Sa vezi ce ii determina sa aiba asa purtare, unde le sunt cei 7 ani de acasa.Impune-te si nu te lasa mai prejos, de obicei numai cei slabi la caracter sunt capabili de asemenea purtare cum fac cei care vb asa cu tine, dau dovada de nesimtire.

| 5SOS a răspuns:

Riposteaza! Nu te lasa intimidata.Si mie mi s-a mai intamplat in anii mai mici dar am raspuns la fel i-am spus lucruri urate despre defectele lui.Asa trebuie sa faci ca dupa o sa te respecte.Ai sa vezi ca nu o sa se mai intample (mai ales de la baieti). Degeaba ii ignori deoarece dupa mai rau o sa faca stiind ca nu ripostezi.Dai funda>?

| CookieșiParty a răspuns:

Ii spui ca cine spune acela este si ca sa mai taca din fleanca! Si ar trebui sa ai si tu autoritare! Dar sa nu exagerezi peste limita limiti.Dar spune-le acelor pusti sa nu-si mai bata joc de tine, ca esti si tu un om! Si spune-le, cum s-ar simiti daca le-ai spune si tu tot timpul acelasi si urat lucru? Ar tacea.Cred eu.

| Kittynika a răspuns:

Pt inceput incearca sa vorbesty cu psihologul scolii.Si eu am facut la felhappy

| ady1997 a răspuns:

Nu e vina ta.asa sunt si eu...pur si simplu tu nu esti care intoarca cuvantul, e bine asa.dar cateodata trebuie sa stim cand sa ne aparam.cat despre ca nu ai incredere.aceasta apare cand dai inapoi si cand multi te desconsidera si iti spune ca nu pot, cel mai bine.cand cineva iti spune ca nu poti sa faci ceva tot timpul sa te prefaci surd...ptr ca asta e cea mai buna metoda.ai grija de tine:*

| MBAAA a răspuns:

Fi mai nepasatoare, nu pune la suflet rautatile pe care le zic ceilalti, pur si simplu nu`i baga in seama. Daca ei tot te necajesc si vad ca nu sunt bagati in seama, pana la urma se vor da batuti. Crede`ma, asa mi s`a intamplat si mie si ii ignoram total pe toti cei care ma necajeau, si uite-asa am scapat de ei. Sau, daca nu`ti convine metoda asta, cu fiecare ocazie cand se mai iau de tine, ia`te si tu de ei, ataca`i intr-un mod mai jignitor, ca sa-i faci si tu pe ei sa se simta prost, sa vada si ei cum e.winking

| 3ly a răspuns:

Pai fi un pic mai tupeista adica nu mai tace si raspundele cu aceeasi moneda. j uneori si o palma poate schimba multe lucruri daca vr mai multe sugestii putem vorbi pe mess acma nu prea am timp sper ca te-am ajutat kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziii si tu aluia : ma da te ai uitat in oglina vreo data? a scuze tu nai oglinda ca cand te uiti putin in ea sa rupe mereu... si ca prosta ieste neamu luiwinking

| adita_7929 a răspuns:

Trateazai cu indiferanta.Doare cel mai tare.Si eu am facut la fel.Si toti suntem frumosi pe lumea asta uni sunt in exterior alti in interior depinde de persoane.